Bel ons vandaag

Binnen 30 minuten aanwezig in heel Noord Holland

Glazen deuren

Glazen deuren via de specialist Dankzij de elegante uitstraling en transparante look worden glazen deuren steeds populairder. Bovendien gaan de deuren van AV Glas jarenlang mee dankzij het hoge kwaliteit glas. Wij ontwerpen, bezorgen en monteren glazen deuren in Amsterdam en omgeving tegen een scherpe prijs.

De voordelen van een glazen deur

  • Een glazen deur vergroot uw woning of bedrijfspand optisch
  • Dankzij het glas is er veel lichtinval
  • De deuren worden op maat gemaakt
  • De glazen deuren zijn geschikt voor veelvoudig gebruik

AV Glas is specialist in glazen deuren

  • Glazen deuren op maat gemaakt
  • Korte levertijd
  • Geen voorrijkosten
  • 24/7 bereikbaar: 0800 – 0060

Prijs van een glazen deur op maat

De kosten van een glazen deur op maat zijn geheel afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Wij werken daarom niet met vaste prijzen, maar maken voor aanvraag een offerte op maat. Bel gratis en vrijblijvend naar 0800 – 0060 voor meer informatie of vraag direct een offerte aan via onderstaande button.

Onze Projecten

Projecten waar wij trots op zijn.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque eu dignissim justo, et tempor libero. Cras ornare elit sed ex pretium faucibus. Nulla et nunc sit amet lacus iaculis suscipit quis eu mauris. Phasellus dignissim, mi nec accumsan scelerisque, lacus tortor lacinia massa, vel euismod neque lorem quis justo. Nulla ut ornare turpis, id posuere tellus. Sed ac auctor tortor

Project 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Project 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Project 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

De verschillende soorten glazen deuren

Van glazen schuifdeuren tot glazen stompe deuren: binnendeuren zijn verkrijgbaar in diverse modellen en materialen. Wij hebben de meest voorkomende deuren die verkrijgbaar zijn in glas voor u uitgelicht.

 

Glazen schuifdeur

De glazen schuifdeur wordt steeds populairder in woningen, kantoorpanden en winkels. De deur zorgt immers voor veel lichtinval en creëert een aangename en ruime sfeer. De populaire deur is verkrijgbaar in twee varianten:

  • Een glazen schuifdeur die langs de muur schuift
  • Een glazen schuifdeur die door middel van twee glazen langs elkaar heen schuiven

Beide soorten zijn bij AV Glas verkrijgbaar. Er dient echter altijd een rails geplaatst te worden voor de schuifdeur. Deze kunt u onder of boven het deurkozijn laten plaatsen.

 

Glazen zwaaideur

Een zwaaideur van kunststof of hout is de meest voorkomende deur in de Nederlandse huishoudens. Wat veel mensen echter niet weten is dat de zwaaideur ook verkrijgbaar is in glas of in een combinatie van glas en kunststof.

Door te kiezen voor een zwaaideur van glas creëert u veel transparantie in de woning. Bent u bang dat u door de glazen deur geen privacy meer heeft? De deuren zijn ook verkrijgbaar in gezandstraald glas.

 

Glazen pendeldeur

Uniek aan de pendeldeur is dat deze vanuit beide richtingen opent. Perfect wanneer u met uw handen vol naar binnen wilt: met behulp van een klein duwtje tegen de deur kunt u naar binnen.

De glazen pendeldeuren sluiten vanzelf dankzij de deurdranger die op iedere pendeldeur bevestigd wordt.

 

Dubbele glazen deuren

Zoals de naam al zegt bestaan de dubbele glazen deuren uit twee deuren naast elkaar. De deuren kunnen aan twee zijden geopend en gesloten worden, waardoor zij multifunctioneel zijn.

Doordat de deuren zijn gemaakt van glas hebben deze een stijlvolle uitstraling en zijn de dubbele deuren perfect bij een moderne inrichting.

Glazen taatsdeuren

De taatsdeur kan aan twee kanten geopend worden, doordat de deur om zijn verticale as heen draait. Ook kun je er voor kiezen om de wand helemaal open te zetten.

De deur is enorm geliefd in hotels en kantoorruimtes. Zo is de taatsdeur perfect voor een vergaderruimte dankzij de flexibiliteit, chique uitstraling en transparantie.

 

Een glazen deur voor ieder gebouw

Een glazen deur wordt vaak gebruikt als eyecatcher in een woning of bedrijfspand. Door middel van het glas in de deuren wordt er een lichte en open ruimte gecreëerd.

 

Huis

Stijlvol, luxueus en ruimtelijk: een glazen deur in uw woning is perfect om meer ruimte in uw huis te generen. De glazen deuren doen het goed in moderne woningen, maar ook in industriële huizen zijn de glazen deuren een ware blikvanger.

 

Winkel

We zien het steeds vaker: een glazen gevel of pui bij winkelpanden. De glazen deuren zorgen voor een stukje transparantie en een exclusieve uitstraling. Daarnaast ogen winkels groter door een glazen deur.

 

Kantoorpand

Creëer verschillende ruimtes in uw kantoorruimte met glazen wanden, zonder hierbij personeelsleden van elkaar te scheiden. De glazen wanden zorgen voor transparantie en een moderne uitstraling.

 

Soorten glas voor uw glazen deur

Wanneer u het type deur heeft gekozen, heeft u de keuze uit vier verschillende soorten glas: gehard glas, gezandstraald glas, gelaagd glas en gezuurd glas. Om ervoor te zorgen dat u de goede keuze maakt, hebben wij de verschillende glassoorten voor u uitgelicht.

 

Gehard glas

Gehard glas is dankzij het speciale hardingsproces dat wordt gebruik de veiligste glassoort voor uw glazen deur. De glasplaten worden tijdens het hardingsproces eerst verhit tot temperaturen boven de 500 graden. Als deze temperatuur is bereikt, wordt de plaat snel afgekoeld, waardoor een trekspanning ontstaat die het glas bij elkaar houdt.

Hierdoor breekt het glas minder snel. Wanneer het glas toch breekt, barst de deur in duizenden kleine stukjes die niet scherp zijn, waardoor de kans op ongelukken minimaal is.

 

Gelaagd glas

Net als bij dubbel glas worden bij gelaagd glas twee glasplaten op elkaar bevestigd. Bij gelaagd glas wordt echter gebruik gemaakt van een folie tussen de glasplaten. Onder hoge temperaturen worden de glasplaten aan elkaar gesmolten, waardoor het glas ook wel veiligheidsglas wordt genoemd.

Wanneer er iets tegen de glazen deur aan komt, zoals bijvoorbeeld een steentje, verschijnt er bij gelaagd glas alleen een barstje of sterretje in de deur. Zelfs bij harde botsingen zal de deur praktisch nooit in zijn geheel breken.

Gezuurd glas

Speciaal voor die mensen die een matte finish willen is er gezuurd glas. Aan de hand van een zuurbehandeling wordt het glas gematteerd. Ondanks de matte gloed laat het glas alsnog veel licht door, waardoor er een aangename lichtinval gecreëerd wordt.

Ook is het gezuurde glas vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk.

Gezandstraald glas

Maak uw glazen deur extra speciaal met gezandstraald glas. Naast een matte afwerking biedt zandstralen de mogelijkheid om decoratie toe te voegen aan de deur. Hierbij kunt u denken aan figuren, logo’s of teksten.

Reparatie van uw glazen deur

Ook wanneer uw glazen deur beschadigt of kapot is, kunt u bij AV Glas terecht. Indien er sprake is van een spoedgeval zijn wij zelfs binnen 30 minuten bij u aanwezig voor een professionele reparatie van uw deur. Voor een reparatie van uw glazen deur rekenen wij geen voorrijkosten. U kunt ons 24 uur per dag bereiken op 0800 – 0060.

Neem contact op

Voor meer informatie over de diensten van AV Glas of een prijsindicatie kunt u contact opnemen via 0800 – 0060. Het is tevens mogelijk om via de onderstaande buttons direct een offerte aan te vragen.