Bel ons vandaag

Binnen 30 minuten aanwezig in heel Noord Holland

Brandwerend Glas

Brandwerend glas via AV glas

Om te zorgen dat uw bedrijfspand, winkel of zelfs woning veilig is van brand, biedt AV Glas brandwerend glas aan. Dit materiaal is speciaal gemaakt om te zorgen dat het niet zo snel breekt als gewoon glas in het geval van brand. Het breken van het glas zorgt voor een extra, plotselinge instroom van zuurstof wat het vuur aanwakkert en zeer gevaarlijk is. brandwerend glas

VELIGHEID EN BRANDWEREND GLAS

Het brandwerend glas van AV Glas is beter bestendigd tegen de temperatuurverschillen die optreden in het geval van brand, en wat de reden is dat normaal glas snel breekt. Natuurlijk zorgt het brandwerend glas er ook voor dat het vuur zich minder snel kan verspreiden, en dit geeft de aanwezige mensen meer tijd om te reageren en te evacueren. Bovendien bespaart u op deze manier reparatiekosten wanneer het vuur is gedoofd.

KWALITEIT BRANDWEREND GLAS

Met de juiste kwaliteit brandwerend glas kunt u uw pand beter beschermen en de brandveiligheid verbeteren. AV Glas beschikt over hoogwaardig materiaal en professionele vakmensen die zorgen dat alles op de juiste manier wordt geplaatst. Ook zorgen wij dat aan de wettelijke voorwaarden wordt voldaan. Schakel daarom direct onze hulp in door het Offerteformulier in te vullen.