Bel ons vandaag

Binnen 30 minuten aanwezig in heel Noord Holland

Spiegels op maat

Onze professionele glaszetters maken een spiegel op maat voor u. Of u nou een complete spiegelwand wilt, een losstaande spiegel of een ingebouwde spiegel; wij maken spiegels met alle mogelijk afmetingen. AV Glas gespecialiseerd in het plaatsen en repareren van spiegels op maat.

 • Ruim 40 jaar ervaring in het plaatsen van spiegels op maat
 • Spiegels op maat: van advies en ontwerp tot plaatsing
 • Reparatie van spiegels op maat: binnen 30 minuten ter plaatse
 • 24/7 bereikbaarop 0800-0060

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van spiegels op maat. Plaatst u een spiegel in een ruimte, dan krijgt de kamer direct een heel andere uitstraling. Wij maken alle spiegels op maat, zodat de spiegel altijd voldoet aan uw wensen. Het duurzame glas van de spiegels heeft een lange levensduur.

Prijzen spiegel op maat laten maken

De kosten voor uw spiegel zijn afhankelijk van de afmetingen van het raamwerk waarin de spiegel geplaatst wordt. Daarnaast speelt ook de aard van het project een rol: een reparatie vraagt om een geheel andere aanpak dan een compleet nieuw spiegelontwerp. Wilt u meer inzicht in de tarieven, dan vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan of neemt u telefonisch contact met ons op via 0800-0060.

 

Soorten spiegels op maat

Spiegels bieden enorm veel mogelijkheden, zeker op het gebied van de verfraaiing van uw woning, kantoor of winkel. Wilt u uw woning, winkel of kantoor een unieke aanblik geven, dan is het laten plaatsen van spiegels een eenvoudige en effectieve oplossing. Ook heeft een spiegel een praktische toepassing: u wilt zichzelf kunnen zien in de badkamer of kapsalon. Wij plaatsen diverse soorten spiegels, zoals wandspiegels, vrijstaande spiegels of ingebouwde spiegels voor kasten en toilettafels.

Een spiegel als stijlvolle en unieke toevoeging aan uw interieur

Spiegels hebben een vergrotende werking: een winkel lijkt hierdoor dieper, een hal breder en een kamer groter dan deze in werkelijkheid is. De spiegel transformeert uw ruimte en geeft het een unieke uitstraling. Gebruik een spiegel als stijlvolle en unieke toevoeging aan uw interieur. De duurzame spiegels van AV Glas zijn in alle soorten en maten leverbaar.

Wij plaatsen regelmatig spiegels in badkamers, fitnessruimtes, dansscholen en kapsalons. Heeft u aanvullende eisen voor een spiegel in bijvoorbeeld uw sportschool? Onze glaszetters helpen u graag met het verwezenlijken van uw ideeën en vertellen u meer over de vele mogelijkheden.

Een spiegel voor elke ruimte

Wanneer u een spiegelwand wilt die van de vloer tot het plafond loopt of een unieke spiegel wilt voor uw badkamer, dan kunt u bij AV Glas terecht. Wij ontwerpen een spiegeldesign voor elke gewenste ruimte. AV Glas plaatst spiegels in: 

 • Winkels
 • Woonkamers
 • Fitnessruimtes
 • Slaapkamers
 • Badkamers
 • Dansscholen
 • Gymzalen
 • Gezondheidscentra
 • Kapsalons

Ervaringen van klanten

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met het resultaat. Daarom werken we niet alleen met hoogwaardige materialen en ervaren glaszetters, maar vragen we u ook om uw ervaringen met ons te delen. Bekijk hier de recensies van onze klanten en foto’s van onze projecten.

Contact opnemen met AV Glas

Onze experts hebben jarenlange beroepservaring en adviseren u zorgvuldig over de eigenschappen, mogelijkheden en plaatsing van de verschillende glassoorten. Heeft u vragen of wilt u direct een offerte aanvragen, neem dan contact op via telefoonnummer 0800-0060 of vul het onderstaande contactformulier in.