Bel ons vandaag

Binnen 30 minuten aanwezig in heel Noord Holland

DAG EN NACHT GLASREPARATIE

BINNEN 30 MINUTEN TER PLAATSEN

R

24/7 bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gratis bereikbaar op 0800-0060.

R

Geen voorrijkosten

Het is al vervelend genoeg dat u glasschade heeft, dus geen voorrijkosten.

R

Glasverzekering

Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen.

R

Speciaal glas nodig?

Voor alles wat met glas te maken heeft, staan wij voor u klaar, o.a tafelbladen en veiligheidsglas.

Glaszetter Beverwijk

Glaszetter Beverwijk via AV glasIs uw een raam kapot of heeft u andere glasschade in of rond uw woning? Laat het dan snel en tegen een scherpe prijs herstellen door AV glas. Als u ons belt voor een spoedherstel kunnen onze glaszetters binnen 30 minuten bij u zijn om het glas te vervangen. En ook voor de montage van nieuw isolatieglas zit u bij AV glas  goed. AV glas levert en monteren tegen voordelige tarieven alle soorten HR+, HR++ en HR+++ glas.

Het glaszettersbedrijf van Beverwijk

AV glas levert maatwerkglas aan zowel particuliere woningbezitters als bedrijven en winkels. AV glas is een glaszettersbedrijf dat door heel Nederland actief is. Wij hebben meerdere glaszetters in dienst die woonachtig zijn in Beverwijk. Door dit gegeven kunnen wij snel te plaatsen zijn in en rondom Beverwijk.

De voordelen van AV glas:

  • 24/7 glasservice om met spoed al uw glasschade te herstellen
  • Wij leveren alle soorten glas
  • Binnen een half uur aanwezig bij glasschade
  • Altijd de beste garanties op montage en al ons glas
  • Het grootste glaszetters bedrijf van Noord-Holland
  • Wij rekenen geen voorrijkosten
  • Glaszetter Beverwijk hanteert voordelige lage tarieven

 

24/7 direct & vakkundig glas herstel 

Glasschade komt altijd onverwacht. Wat de oorzaak ook is van de glasschade, u hoeft er niet wakker van te liggen, want AV glas kan direct naar u toekomen om een nieuwe ruit te zetten of een raam tijdelijk veilig dicht te zetten. En daarvoor rekenen we heldere, scherpe tarieven, die we van te voren met u afspreken, u komt niet voor verrassingen te staan. Met onze glasschade service staan we 24/7 tot uw dienst, dus ook als u een gesneuveld raam van enkelglas wilt voorzien van dubbelglas, dan is dat voor ons geen probleem.

Voordelig dubbelglas en HR glas via AV glas Beverwijk

Tegenwoordig zijn dubbelglas en isolatieglas niet meer weg te denken uit moderne woningen. Dit glas is een van de beste maatregelen die genomen kunnen worden om een woning energiezuiniger te maken. Heeft u nog enkelglas in uw woning en overweegt u dubbelglas te nemen? Informeer dan eens naar de voordelige tarieven die Glaszetter Beverwijk rekent voor het plaatsen van dubbelglas, HRglas, HR+glas, HR++ glas en het drielaagse Triple glas. Zo kunt u toch vaak al voordelig uw woning voorzien van isolatieglas en meteen starten om te besparen op uw energiekosten. Onze glasadviseurs rekenen graag de voordelen voor u woonsituatie uit.

Beste glas service via AV glas

Glaszetter Beverwijk levert en monteert meer dan alleen glas; wij adviseren ook bedrijven en particulieren in de mogelijkheden van het plaatsen van glas in het interieur, in de kantoorinrichting en de buitenruimte. En dat doen wij overal in Nederland, want Glaszetter Beverwijk beschikt over een uitgebreid netwerk aan glaszetters en glasadviseurs, dus er is altijd een glaszetter van AV glas  in uw buurt.

Onze Projecten

Projecten waar wij trots op zijn.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque eu dignissim justo, et tempor libero. Cras ornare elit sed ex pretium faucibus. Nulla et nunc sit amet lacus iaculis suscipit quis eu mauris.

Phasellus dignissim, mi nec accumsan scelerisque, lacus tortor lacinia massa, vel euismod neque lorem quis justo. Nulla ut ornare turpis, id posuere tellus. Sed ac auctor tortor

Project 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Project 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Project 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

[]
1 Step 1
2 Step 2
3 Step 3
Klant gegevens
Voornaam
no-icon
Achtenaam
no-icon
Straatnaam
no-icon
Postcode
no-icon
Telefoonnummer
no-icon
Algemeen
Raam hoogte
Raam breedte
Voorkeur voor afspraak
Dateof appointment
date_range
Timeof appointment
access_time
Wij zullen proberen een afspraak te pannen op uw voorkeurs datum.
CommentsHeeft u extra of aanvullende informatie voor ons
0 /
Hoe heeft u ons gevonden
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

Werkgebied van Glaszetter AV Glas

Ons glaszettersbedrijf is al ruim 40 jaar actief op het gebied van glasschadeherstel en de levering van glas. We leveren diensten in heel Beverwijk, van Wijkertoren tot Wijkerbroek en van Sint Aagtendorp tot Industriegebied Hoogovens.

Glasschade

Als ervaren glaszetter in Amsterdam repareren wij glasschade volledig. U kunt schade 24/7 bij ons melden. De verschillende soorten schade die wij verhelpen zijn:

Inbraaksporen

Bij schade aan het glas na een inbraak kunnen we de schade herstellen en het glas eventueel verstevigen. Of u nu op de eerste of op de vijftiende verdieping woont; dit vormt voor ons geen probleem.

Vorstschade

Vorstschade ontstaat vaak als het verschil in temperatuur tussen binnen en buiten te groot wordt. Door kieren kan warme lucht bijvoorbeeld direct tegen het raam blazen, waardoor deze in contrast met de koude buitenlucht te veel verhit raakt. Het raam zal dan op het meest zwakke punt knappen.

Schade aan winkelruit

Bij schade aan uw bedrijfspand is het vaak belangrijk dat dit zo spoedig mogelijk wordt verholpen. Wij zijn binnen 30 minuten bij u. Aangezien we alle soorten glas op voorraad hebben, kan AV Glas altijd een gepast oplossing bieden.

Stormschade

Bij een stevige wind wil er nog wel eens een raam sneuvelen. In het geval van enkelglas kunt u er meteen voor kiezen dubbelglas te plaatsen om een raam te verstevigen. Zo voorkomt u schade in de toekomst.

Urgente glasschade

Voor dingende zaken staan wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

Dubbel Glas

Het grootste voordeel van dubbelglas is dat u met dubbelglas flink bespaart op uw energierekening. Daarnaast wordt ook geluid goed geïsoleerd door dubbelglas, zodat u minder snel last heeft van geluidsoverlast.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is sterk aan te raden in een drukke stad als Amsterdam. AV Glas levert veiligheidsglas in verschillende soorten. Zo is er letselbeperkend glas en gelaagd veiligheidsglas. Lees hier meer over de verschillende soorten veiligheidsglas.

Dubbel Glas

Het grootste voordeel van dubbelglas is dat u met dubbelglas flink bespaart op uw energierekening. Daarnaast wordt ook geluid goed geïsoleerd door dubbelglas, zodat u minder snel last heeft van geluidsoverlast.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is sterk aan te raden in een drukke stad als Amsterdam. AV Glas levert veiligheidsglas in verschillende soorten. Zo is er letselbeperkend glas en gelaagd veiligheidsglas. Lees hier meer over de verschillende soorten veiligheidsglas.

BELOOPBAAR GLAS

Met speciaal beloopbaar glas is het mogelijk om bijvoorbeeld een vloer of een dak van glas te laten plaatsen. Hiermee creëert u een prachtige lichtinval in uw woning of pand. AV Glas levert en installeert veilig beloopbaar glas van de beste kwaliteit.

GEKLEURD GLAS

Gekleurd glas geeft uw woning, kantoor of winkel een unieke uitstraling. Onze glaszetters werken met gekleurd glas van hoogwaardige kwaliteit en komen het gekleurde glas graag bij u in Amsterdam plaatsen.

Klanten aan het woord

Fam. De Kort, Amsterdam Noord

Topservice na inbraak onze woning

Afgelopen weekend is er bij ons ingebroken, en dat terwijl we volgende week op vakantie gaan. Via kennissen werden we gewezen op AV Glas. Ze waren al na 20 minuten aanwezig en hebben onze gesneuvelde ruit vakkundig vervangen door een nieuwe. Topservice!

Reviews

Ilse, Amsterdam

Topservice na bal door keukenraam

Onze zoons houden ervan om met vriendjes te voetballen voor ons huis. Vorige week gebeurde waar we bang voor waren: de bal vloog door ons keukenraam. Ik heb snel AV Glas gebeld en zij hebben dezelfde dag nog een nieuwe ruit geplaatst. De monteurs waren erg behulpzaam en de prijs van het vervangen viel ons gelukkig mee.“

Reviews

Roeland, Amsterdam

Topservice nieuw ruit in 1 dag

Vond hun op google en kon direct bellen dus dat was fijn. Vanwege de regen had ik snel hulp nodig, door wat te schuiven aan hun kant had ik dezelfde dag al een nieuwe ruit! Bedankt voor de top service avglas.

Reviews