Bel ons vandaag

Binnen 30 minuten aanwezig in heel Noord Holland

DAG EN NACHT GLASREPARATIE

BINNEN 30 MINUTEN TER PLAATSEN

R

24/7 bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gratis bereikbaar op 0800-0060.

R

Geen voorrijkosten

Het is al vervelend genoeg dat u glasschade heeft, dus geen voorrijkosten.

R

Glasverzekering

Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen.

R

Speciaal glas nodig?

Voor alles wat met glas te maken heeft, staan wij voor u klaar, o.a tafelbladen en veiligheidsglas.

Glaszetter Oostzaan

De glaszetters van AV Glas staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar en zijn bij spoed binnen 30 minuten bij u op locatie in Oostzaan. Onze glaszetters prijzen voor Oostzaan zijn op basis van een offerte.

Geen voorrijkosten en samenwerking met alle grote verzekeraars

Wij hanteren geen voorrijkosten en regelen meteen alles met de verzekering. Zo wordt uw glasschade altijd snel en goedkoop hersteld.

Waarom AV Glas

  • 24/7 bereikbaar
  • Binnen 30 minuten ter plaatse in Zwanenburg
  • Geen voorrijkosten
  • Al het glas uit voorraad leverbaar
  • Administratie gratis geregeld met uw verzekeraar

De glaszetter Oostzaan: 24/7 bereikbaar voor glasherstel en spoedreparaties

Een ongeluk zit in een klein hoekje en het kan dan ook maar zo gebeuren dat er een ruit stuk gaat in uw woning, winkel, kantoor of ander bedrijfspand in Oostzaan of omgeving. Een meubelstuk of serviesgoed dat uit uw handen glipt en een flinke barst in het glas veroorzaakt of een kind dat niet goed oplet tijdens het spelen en een raam aan diggelen slaat. Ook grove opzet, zoals een vernieling van uw ruiten door hangjongeren of als gevolg van een inbraak laat vaak grote schade aan uw ruiten achter. Uw glaszetter Oostzaan staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar om al deze soorten ruitschade direct op te lossen. Snel, betrouwbaar en vakkundig, zodat u gelijk weer verder kunt met waar u mee bezig was.

Glasschade opgelopen? Wij staan binnen 30 minuten voor uw deur

Als uw ruit stuk is hebben invloeden van buitenaf, zoals wind en regen geheel vrij spel. Om nu te voorkomen dat zaken als uw meubels en vloerbedekking hierdoor beschadigd raken is het belangrijk om zo snel mogelijk het kapotte glas te dichten en te vervangen. Ons gespecialiseerde glaszettersbedrijf Oostzaan is voor al uw spoedreparaties en spoedherstel aan uw ruiten binnen 30 minuten bij u aanwezig. Glasschade is nooit prettig en is in veel gevallen een kostenpost waar u geen rekening mee gehouden had. Daarom rekent de glaszetter Oostzaan u nooit voorrijkosten en kunt u ons altijd met een gerust hart inschakelen.

Onze Projecten

Projecten waar wij trots op zijn.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque eu dignissim justo, et tempor libero. Cras ornare elit sed ex pretium faucibus. Nulla et nunc sit amet lacus iaculis suscipit quis eu mauris.

Phasellus dignissim, mi nec accumsan scelerisque, lacus tortor lacinia massa, vel euismod neque lorem quis justo. Nulla ut ornare turpis, id posuere tellus. Sed ac auctor tortor

Project 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Project 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Project 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

[]
1 Step 1
2 Step 2
3 Step 3
Klant gegevens
Voornaam
no-icon
Achtenaam
no-icon
Straatnaam
no-icon
Postcode
no-icon
Telefoonnummer
no-icon
Algemeen
Raam hoogte
Raam breedte
Voorkeur voor afspraak
Dateof appointment
date_range
Timeof appointment
access_time
Wij zullen proberen een afspraak te pannen op uw voorkeurs datum.
CommentsHeeft u extra of aanvullende informatie voor ons
0 /
Hoe heeft u ons gevonden
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

 

Werkgebied van Glaszetter AV Glas Oostzaan

AV Glas is al meer dan 40 jaar een begrip in Noord-Holland. We vervangen glas in heel Oostzaan.

In en rond Noord-Holland zijn wij onder andere actief in AlkmaarAlmereAmstelveenAmsterdamHaarlem en Zaandam.

Glasschade

Als ervaren glaszetter in Amsterdam repareren wij glasschade volledig. U kunt schade 24/7 bij ons melden. De verschillende soorten schade die wij verhelpen zijn:

Inbraaksporen

Bij schade aan het glas na een inbraak kunnen we de schade herstellen en het glas eventueel verstevigen. Of u nu op de eerste of op de vijftiende verdieping woont; dit vormt voor ons geen probleem.

Vorstschade

Vorstschade ontstaat vaak als het verschil in temperatuur tussen binnen en buiten te groot wordt. Door kieren kan warme lucht bijvoorbeeld direct tegen het raam blazen, waardoor deze in contrast met de koude buitenlucht te veel verhit raakt. Het raam zal dan op het meest zwakke punt knappen.

Schade aan winkelruit

Bij schade aan uw bedrijfspand is het vaak belangrijk dat dit zo spoedig mogelijk wordt verholpen. Wij zijn binnen 30 minuten bij u. Aangezien we alle soorten glas op voorraad hebben, kan AV Glas altijd een gepast oplossing bieden.

Stormschade

Bij een stevige wind wil er nog wel eens een raam sneuvelen. In het geval van enkelglas kunt u er meteen voor kiezen dubbelglas te plaatsen om een raam te verstevigen. Zo voorkomt u schade in de toekomst.

Urgente glasschade

Voor dingende zaken staan wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

Dubbel Glas

Het grootste voordeel van dubbelglas is dat u met dubbelglas flink bespaart op uw energierekening. Daarnaast wordt ook geluid goed geïsoleerd door dubbelglas, zodat u minder snel last heeft van geluidsoverlast.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is sterk aan te raden in een drukke stad als Amsterdam. AV Glas levert veiligheidsglas in verschillende soorten. Zo is er letselbeperkend glas en gelaagd veiligheidsglas. Lees hier meer over de verschillende soorten veiligheidsglas.

Dubbel Glas

Het grootste voordeel van dubbelglas is dat u met dubbelglas flink bespaart op uw energierekening. Daarnaast wordt ook geluid goed geïsoleerd door dubbelglas, zodat u minder snel last heeft van geluidsoverlast.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is sterk aan te raden in een drukke stad als Amsterdam. AV Glas levert veiligheidsglas in verschillende soorten. Zo is er letselbeperkend glas en gelaagd veiligheidsglas. Lees hier meer over de verschillende soorten veiligheidsglas.

BELOOPBAAR GLAS

Met speciaal beloopbaar glas is het mogelijk om bijvoorbeeld een vloer of een dak van glas te laten plaatsen. Hiermee creëert u een prachtige lichtinval in uw woning of pand. AV Glas levert en installeert veilig beloopbaar glas van de beste kwaliteit.

GEKLEURD GLAS

Gekleurd glas geeft uw woning, kantoor of winkel een unieke uitstraling. Onze glaszetters werken met gekleurd glas van hoogwaardige kwaliteit en komen het gekleurde glas graag bij u in Amsterdam plaatsen.

Uw oude enkel glas vervangen door energiezuinig HR glas

Glasschade is natuurlijk niet het enige waarvoor u ons glaszettersbedrijf Oostzaan kunt inschakelen. Zo zijn we er ook voor u wanneer u uw huidige enkel glas wilt laten vervangen door isolerend dubbel of triple glas. Dit glas bestaat zoals de naam al aangeeft uit meerdere lagen, opdat er een zeer energiebesparend effect kan worden bereikt. Isolerend glas voor uw woning of bedrijfspand in Oostzaan is verkrijgbaar in een aantal verschillende varianten, waaronder standaard HR glas, HR+ glas en HR++ glas. Door te kiezen voor isolerend glas kunt u niet alleen enorm besparen op uw energierekening, ook zorgt dit type beglazing ervoor dat geluidsoverlast van buiten beter wordt tegengehouden. Al met al creëert u hiermee dus een echte win-win situatie. Wilt u precies weten welke soorten we in uw pand kunnen aanbrengen? Onze ervaren glaszetter Oostzaan vertelt u er graag meer over en voorziet u met plezier van het meest optimale advies voor uw situatie.

Is uw dubbel glas lek? Laat het direct vervangen door onze professionele glasservice Oostzaan

Beschikt uw woning of bedrijf al over dubbel of triple glas, maar ziet het er aan de binnenkant vies of vochtig uit? Dan ziet het er naar uit dat het glas lek is. Maar hoe werkt dit precies? We leggen het u graag uit. Tussen de lagen glas in zit normaliter geheel droge en schone lucht. Een goede kitlaag rondom alle randen zorgt ervoor dat er geen externe factoren bij deze lucht kunnen. Onder meer door schadelijke UV straling kunnen de kitranden echter kracht verliezen, waardoor er uiteindelijk vuil en vocht tussen de glaslagen kan komen. Als gevolg hiervan kan het glas gaan condenseren, waarbij er lelijke aanslag op de binnenkant van het glas kan komen die niet meer te verwijderen is. Wanneer u ontdekt dat ook uw dubbel glas lek is, is het verstandig om direct de experts in te roepen. Onze professionele glasservice Oostzaan staat 7 dagen in de week voor u klaar om uw lekke dubbel of triple glas te vervangen.

Een breuk in uw glazen deur, tafelblad of beloopbaar glas? Wij herstellen het snel en vakkundig!

Glas wordt steeds meer ingezet in woningen en bedrijven en lang niet alleen meer in raam- en deurkozijnen. Ook de meer speciale soorten, zoals beloopbare glazen vloeren of trappen, glazen tafelbladen, wanden en plafonds en brede spiegelwanden worden steeds populairder. Toch kan ook hier glasschade ontstaan door onvoorzichtig handelen of simpelweg door veroudering van het glas. De glaszetter Oostzaan staat ook voor dit type glasherstel volledig voor u klaar. Geef ons precies aan om welk type beschadiging het gaat en we komen gelijk naar u toe met een nieuw glasgedeelte of vervangende spiegel. Het wordt vakkundig gemonteerd, zodat het er weer jaren tegenaan kan.

Klanten aan het woord

Fam. De Kort, Amsterdam Noord

Topservice na inbraak onze woning

Afgelopen weekend is er bij ons ingebroken, en dat terwijl we volgende week op vakantie gaan. Via kennissen werden we gewezen op AV Glas. Ze waren al na 20 minuten aanwezig en hebben onze gesneuvelde ruit vakkundig vervangen door een nieuwe. Topservice!

Reviews

Ilse, Amsterdam

Topservice na bal door keukenraam

Onze zoons houden ervan om met vriendjes te voetballen voor ons huis. Vorige week gebeurde waar we bang voor waren: de bal vloog door ons keukenraam. Ik heb snel AV Glas gebeld en zij hebben dezelfde dag nog een nieuwe ruit geplaatst. De monteurs waren erg behulpzaam en de prijs van het vervangen viel ons gelukkig mee.“

Reviews

Roeland, Amsterdam

Topservice nieuw ruit in 1 dag

Vond hun op google en kon direct bellen dus dat was fijn. Vanwege de regen had ik snel hulp nodig, door wat te schuiven aan hun kant had ik dezelfde dag al een nieuwe ruit! Bedankt voor de top service avglas.

Reviews