Bel ons vandaag

Binnen 30 minuten aanwezig in heel Noord Holland

DAG EN NACHT GLASREPARATIE

BINNEN 30 MINUTEN TER PLAATSEN

R

24/7 bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gratis bereikbaar op 0800-0060.

R

Geen voorrijkosten

Het is al vervelend genoeg dat u glasschade heeft, dus geen voorrijkosten.

R

Glasverzekering

Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen.

R

Speciaal glas nodig?

Voor alles wat met glas te maken heeft, staan wij voor u klaar, o.a tafelbladen en veiligheidsglas.

Glaszetter Zwanenburg

De glaszetters van AV Glas staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar en zijn bij spoed binnen 30 minuten bij u op locatie in Zwanenburg. Onze glaszetters prijzen voor Zwanenburg zijn op basis van een offerte.

Geen voorrijkosten en samenwerking met alle grote verzekeraars

Wij hanteren geen voorrijkosten en regelen meteen alles met de verzekering. Zo wordt uw glasschade altijd snel en goedkoop hersteld.

Glasschade? AV Glas is binnen 30 minuten ter plaatse in Zwanenburg

Bij een kapot raam of bij andere glasschade in Zwanenburg is AV Glas binnen 30 minuten ter plaatse. We verhelpen het probleem direct. Onze ervaren en gecertificeerde glaszetters zorgen voor een snelle en vakkundige reparatie.

AV Glas levert alle soorten glas direct uit voorraad: dubbelglas isolatieglas, glas-in-lood en figuurglas. Lees hier meer over alle glassoorten.

AV Glas, al ruim 40 jaar glaszetter in Zwanenburg

De experts van AV Glas hebben ruim 40 jaar ervaring met glaswerk . Daardoor kunnen ze uit de voeten met alle soorten glas, van dubbel glas tot glas in lood. Zo hebben we altijd een gepaste oplossing voor uw situatie. Wilt of meer weten? U kunt ons telefonisch bereiken via 0800-0060 of u kunt geheel vrijblijvend ons offerteformulier invullen.

Waarom AV Glas

  • 24/7 bereikbaar
  • Binnen 30 minuten ter plaatse in Zwanenburg
  • Geen voorrijkosten
  • Al het glas uit voorraad leverbaar
  • Administratie gratis geregeld met uw verzekeraar

Onze Projecten

Projecten waar wij trots op zijn.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque eu dignissim justo, et tempor libero. Cras ornare elit sed ex pretium faucibus. Nulla et nunc sit amet lacus iaculis suscipit quis eu mauris.

Phasellus dignissim, mi nec accumsan scelerisque, lacus tortor lacinia massa, vel euismod neque lorem quis justo. Nulla ut ornare turpis, id posuere tellus. Sed ac auctor tortor

Project 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Project 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Project 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

[]
1 Step 1
2 Step 2
3 Step 3
Klant gegevens
Voornaam
no-icon
Achtenaam
no-icon
Straatnaam
no-icon
Postcode
no-icon
Telefoonnummer
no-icon
Algemeen
Raam hoogte
Raam breedte
Voorkeur voor afspraak
Dateof appointment
date_range
Timeof appointment
access_time
Wij zullen proberen een afspraak te pannen op uw voorkeurs datum.
CommentsHeeft u extra of aanvullende informatie voor ons
0 /
Hoe heeft u ons gevonden
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right

 

Werkgebied van Glaszetter AV Glas

AV Glas is al meer dan 40 jaar een begrip in Noord-Holland. We vervangen glas in heel Zwanenburg.

In en rond Noord-Holland zijn wij onder andere actief in Alkmaar, Almere, Amstelveen, Amsterdam, Haarlem en Zaandam.

Glasschade

Als ervaren glaszetter in Amsterdam repareren wij glasschade volledig. U kunt schade 24/7 bij ons melden. De verschillende soorten schade die wij verhelpen zijn:

Inbraaksporen

Bij schade aan het glas na een inbraak kunnen we de schade herstellen en het glas eventueel verstevigen. Of u nu op de eerste of op de vijftiende verdieping woont; dit vormt voor ons geen probleem.

Vorstschade

Vorstschade ontstaat vaak als het verschil in temperatuur tussen binnen en buiten te groot wordt. Door kieren kan warme lucht bijvoorbeeld direct tegen het raam blazen, waardoor deze in contrast met de koude buitenlucht te veel verhit raakt. Het raam zal dan op het meest zwakke punt knappen.

Schade aan winkelruit

Bij schade aan uw bedrijfspand is het vaak belangrijk dat dit zo spoedig mogelijk wordt verholpen. Wij zijn binnen 30 minuten bij u. Aangezien we alle soorten glas op voorraad hebben, kan AV Glas altijd een gepast oplossing bieden.

Stormschade

Bij een stevige wind wil er nog wel eens een raam sneuvelen. In het geval van enkelglas kunt u er meteen voor kiezen dubbelglas te plaatsen om een raam te verstevigen. Zo voorkomt u schade in de toekomst.

Urgente glasschade

Voor dingende zaken staan wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

Dubbel Glas

Het grootste voordeel van dubbelglas is dat u met dubbelglas flink bespaart op uw energierekening. Daarnaast wordt ook geluid goed geïsoleerd door dubbelglas, zodat u minder snel last heeft van geluidsoverlast.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is sterk aan te raden in een drukke stad als Amsterdam. AV Glas levert veiligheidsglas in verschillende soorten. Zo is er letselbeperkend glas en gelaagd veiligheidsglas. Lees hier meer over de verschillende soorten veiligheidsglas.

Dubbel Glas

Het grootste voordeel van dubbelglas is dat u met dubbelglas flink bespaart op uw energierekening. Daarnaast wordt ook geluid goed geïsoleerd door dubbelglas, zodat u minder snel last heeft van geluidsoverlast.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is sterk aan te raden in een drukke stad als Amsterdam. AV Glas levert veiligheidsglas in verschillende soorten. Zo is er letselbeperkend glas en gelaagd veiligheidsglas. Lees hier meer over de verschillende soorten veiligheidsglas.

BELOOPBAAR GLAS

Met speciaal beloopbaar glas is het mogelijk om bijvoorbeeld een vloer of een dak van glas te laten plaatsen. Hiermee creëert u een prachtige lichtinval in uw woning of pand. AV Glas levert en installeert veilig beloopbaar glas van de beste kwaliteit.

GEKLEURD GLAS

Gekleurd glas geeft uw woning, kantoor of winkel een unieke uitstraling. Onze glaszetters werken met gekleurd glas van hoogwaardige kwaliteit en komen het gekleurde glas graag bij u in Amsterdam plaatsen.

Raam kapot of behoefte aan andere beglazing? Schakel de glaszetter Zwanenburg in!

Er zijn veel verschillende redenen aan te wijzen waarom nieuwe beglazing in uw woonruimte of bedrijfspand hard nodig is. Zo kan u het slachtoffer geworden zijn van een vervelende inbraak waarbij één of meerdere ruiten zijn ingeslagen. Ook kan een raam kapot zijn gegaan zonder dat er opzet in het spel was. Denk bijvoorbeeld aan spelende kinderen die per ongeluk een bal door de ruit schieten of een kleine onhandigheid tijdens het verhuizen waarbij u uw meubilair dwars door het glas heen laat vallen. Daarnaast kan het ook zo zijn dat uw pand over dunne enkele beglazing beschikt. Hierdoor komt in de winter de kou extra gemakkelijk binnen en kan de warmte van binnen via de ramen heel snel naar buiten ontsnappen. Kies in al deze gevallen voor het vervangen van de ramen door de vakmensen van AV Glas. Dit zeer ervaren glaszettersbedrijf Zwanenbrug is de expert als het gaat om noodreparatie, vervanging van beglazing en het plaatsen van isolerend glas bij u thuis of op het werk.

Altijd snel bij u op locatie in Zwanenburg

Is razende spoed bij het vervangen van uw oude of kapotte ruiten nodig? Dan kunt absoluut vertrouwen op de glaszetter Zwanenburg. Binnen 30 minuten zijn we bij uw op locatie in Zwanenburg en kunnen we aan de slag met het herstellen of volledig vervangen van de beglazing aan uw bedrijfspand of woning. Hierbij rekenen we geen voorrijkosten, zodat u alleen betaalt voor wat er echt toe doet: uw nieuwe glas en de professionele plaatsing ervan. Voor het plaatsen van uw nieuwe beglazing in Zwanenburg kunnen we putten uit onze eigen, zeer grote voorraad aan glas. Bijna iedere denkbare soort glas is direct leverbaar, zodat er beslist geen kostbare tijd verloren gaat. Over het administratieve gedeelte hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit handelen we onmiddellijk voor u af met uw verzekering.

U kunt rekenen op een ruime ervaring met glasherstel en –renovatie

Ons deskundige glaszettersbedrijf Zwanenbrug heeft inmiddels meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van glasherstel bij ruitschade en het vernieuwen van verouderde beglazing in geheel Noord-Holland. Van een raam vervangen na een inbraak tot het opknappen van glas in lood en het plaatsen van ultra besparend isolerend HR++ glas. De meeste gevallen die we behandelen betreffen schade aan de ruiten. Daarnaast worden in veel bedrijfspanden en steeds meer woningen glazen deuren, glazen trappen, beloopbaar glas en grote spiegelwanden aangebracht. Stuk voor stuk geven deze een prachtig accent aan het pand, maar schade aan een dergelijk object moet natuurlijk zo snel mogelijk worden gerepareerd. Ook hiervoor bent u bij de glaszetter Zwanenburg helemaal aan het juiste adres. We beschikken over alle benodigde kennis en ervaring om ook deze soorten glas schitterend te herstellen.

Klanten aan het woord

Fam. De Kort, Amsterdam Noord

Topservice na inbraak onze woning

Afgelopen weekend is er bij ons ingebroken, en dat terwijl we volgende week op vakantie gaan. Via kennissen werden we gewezen op AV Glas. Ze waren al na 20 minuten aanwezig en hebben onze gesneuvelde ruit vakkundig vervangen door een nieuwe. Topservice!

Reviews

Ilse, Amsterdam

Topservice na bal door keukenraam

Onze zoons houden ervan om met vriendjes te voetballen voor ons huis. Vorige week gebeurde waar we bang voor waren: de bal vloog door ons keukenraam. Ik heb snel AV Glas gebeld en zij hebben dezelfde dag nog een nieuwe ruit geplaatst. De monteurs waren erg behulpzaam en de prijs van het vervangen viel ons gelukkig mee.“

Reviews

Roeland, Amsterdam

Topservice nieuw ruit in 1 dag

Vond hun op google en kon direct bellen dus dat was fijn. Vanwege de regen had ik snel hulp nodig, door wat te schuiven aan hun kant had ik dezelfde dag al een nieuwe ruit! Bedankt voor de top service avglas.

Reviews