Glasspecialist Amsterdam

Bel ons vandaag

Binnen 30 minuten aanwezig in heel Noord Holland

24/7 glasservice Amsterdam en omstreken

AV Glas de beste glaszetter in Aalsmeer en omstreken

Glasservice AV glas in Aalsmeer

Woont u in Aalsmeer of omgeving en heeft u glasschade? Waarom dan niet vertrouwen op een lokale glasservice Aalsmeer om uw ruit of glas te vervangen? Als glaszettersbedrijf Aalsmeer heeft AV Glas al ruim 40 jaar ervaring met het plaatsen en vervangen van glas en het repareren van glas in de gehele omgeving. Of u nu glasschade heeft aan enkel glas of dubbel glas, wij zullen zorgen voor levering van het door u gewenste glas en een vakkundige montage of reparatie op elk moment van de dag of zelfs midden in de nacht. Met ons heeft u een betrouwbare glaszetter Aalsmeer in de buurt voor al uw glas- en ruitschade. 

Soorten glasschade 

Een ongelukje, schade door weersinvloeden of door een inbraak, glasschade kan op verschillende manieren ontstaan. Meestal komt glasschade ook altijd onverwachts en op een tijdstip dat niemand meer te bereiken is. Hoe fijn is het dan dat u altijd op een glasservice Aalsmeer kunt terugvallen die 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u klaarstaat? Wanneer u een noodsituatie heeft, dan zullen wij binnen 30 minuten ter plekke zijn om de situatie te beoordelen en uw ruit te vervangen. 

Ongelukken 

Ongelukjes zijn kunnen snel en onverwachts ontstaan. Een fiets die omvalt tegen een deurruit of de buurtkinderen die een bal door uw ruit trappen. Het zijn één van die ongelukjes die iedereen kan overkomen. Wanneer u dit overkomt belt u ons dan zo snel mogelijk. Wij zijn als glaszettersbedrijf Aalsmeer altijd in de buurt en kunnen daarom binnen 30 minuten bij u zijn en is uw ongelukje snel afgehandeld. 

Weersinvloeden 

Ook de weersinvloeden kunnen een rol spelen in het ontstaan van ruitschade. Zo veroorzaakt storm regelmatig kapotte ruiten, maar ook hagelbuien kunnen flinke schade aan glasplaten veroorzaken. Vooral tijdens slecht weer is het van belang dat uw schade zo snel mogelijk gerepareerd wordt. Weersinvloeden hebben anders vrij spel in uw woning. Ook dan zullen wij snel bij u ter plaatse zijn om verdere schade te voorkomen. 

Inbraak 

In uw huis moet u zich veilig en geborgen voelen. Wanneer er een ruit stuk wordt geslagen door een inbraak of vandalisme, dan wordt uw veiligheidsgevoel aangetast. Op welk moment dit ook gebeurt, neemt u dan snel contact met ons op. Als glasservice Aalsmeer zijn wij altijd in de buurt en daardoor ook snel bij u, zodat u weer onbezorgd kunt slapen. 

Altijd bereikbaar 

Of u nu een glaszetter Aalsmeer of een glaszetter Amsterdam nodig heeft, in de gehele regio zijn wij actief. Ons sterke punt is dat wij 365 dagen per jaar, 7 dagen in de week en 24 uur per dag voor u beschikbaar zijn. Als uw ruit stuk of beschadigd is, dan is dit een noodsituatie. Uw huis is dan niet goed beveiligd meer tegen onbevoegden en ook regen en wind kunnen zo gemakkelijk schade in huis veroorzaken. U kunt ons daarom altijd bellen, waarna wij binnen 30 minuten voor uw deur staan. Onze ervaren glaszetters zullen uw schade dan snel kunnen verhelpen. Daarnaast betaald u aan ons geen voorrijkosten. 

Soorten glas 

Gelukkig zijn veel woningen niet meer voorzien van enkel glas en is dubbel glas tegenwoordig de standaard. Dit verminderd al behoorlijk de kans op glasschade. Maar er zijn nog vele andere soorten glas die minder gebruikelijk zijn, maar waar toch schade aan kan ontstaan. U kunt daarom bij ons altijd terecht voor alle speciale soorten glas. Heeft u misschien een oude woning met veel glas in lood? Ook daarvoor hebben wij deskundige glaszetters in dienst die uw glas in lood ruit(en) weer in oude glorie kunnen herstellen. Maar wij hebben ervaring met nog veel meer soorten glas, zoals figuurglas, gekleurd glas, maar ook met spiegels. Heeft u schade aan bijzondere glazen objecten zoals een glazen tafel, een glazen trap of heeft u een stuk beloopbaar glas in uw woning, dan heeft u een ervaren glaszetter Aalsmeer in de buurt die uw schade kan herstellen. Als professioneel glaszettersbedrijf Aalsmeer, raden wij u aan om op schadegevoelige plekken veiligheidsglas te laten plaatsen. De kans op glasschade daalt dan aanzienlijk en u bent ook beter beveiligd tegen inbraak. 

Winkelruit vervangen 

Ook als winkeleigenaar in de regio Aalsmeer en Amsterdam kunt u veel te verduren hebben. Als hoofdstad zijn er in Amsterdam veel activiteiten en bij elke activiteit met veel drukte loopt u als winkeleigenaar risico. Als uw winkelruit beschadigd is en u een glaszetter Amsterdam zoekt, neemt u dan ook met ons contact op. Wij bieden glasservice Aalsmeer, maar ook in Amsterdam en omgeving. Wij zijn op elk moment van de dag binnen 30 minuten bij u om uw winkelruit te vervangen. Zo kunt u snel uw winkel en uw voorraad weer veilig stellen. 

Onze diensten als glasservice Aalsmeer 

Naast onze 24-uursservice waarbij u ons op elk van de dag en nacht kunt bellen zijn wij als glasservice Aalsmeer reeds 40 jaar ervaren in alle vormen van glasreparatie, vervanging van ruiten en plaatsing van speciaal glas. Wij werken met nagenoeg alle grote verzekeraars samen. Zo nemen wij contact met uw verzekeraar op om uw glasschade financieel af te handelen, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft. Daarnaast bedienen wij een groot deel van Noord-Holland, dus of u nu glasservice Aalsmeer of Amsterdam nodig heeft, wij zullen altijd snel ter plaatse zijn. 

AV Glas, uw partner bij glasschade 

Of u nu ‘s nachts ruitschade heeft of dat u uw enkel glas wilt vervangen voor dubbel glas, als inwoner van Aalsmeer of omgeving heeft u aan ons een betrouwbare partner. Met onze ruime ervaring mag u van ons de nodige expertise verwachten. Schroomt u daarom niet om voor al uw glasproblemen contact met op te nemen en gebruik te maken van onze uitgebreide dienstverlening.

""
1
VRAGEN AAN ONZE GLASZETTERS AMSTERDAM
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Bel ons bij glasschade

0800 - 0060