Glasspecialist Amsterdam

Bel ons vandaag

Binnen 30 minuten aanwezig in heel Noord Holland

24/7 glasservice Amsterdam en omstreken

AV Glas de beste glaszetter in Hoorn en omstreken

Glasservice AV glas in Hoorn

Is er een poging tot inbraak bij uw woning gedaan? Of heeft uw zoon per ongeluk de voetbal door het keukenraam geschoten, waardoor het raam kapot is? Maak dan nu gebruik van onze glasservice Hoorn en omgeving. Ons Glaszettersbedrijf Hoorn AV Glas is al meer dan 40 jaar dé specialist op het gebied van glasreparaties. De laatste decennia is ons bedrijf uitgebreid over heel Noord-Holland. Zowel overdag als ‘s avonds kunnen wij bij u glasreparaties uitvoeren. Zodra u met ons contact op heeft genomen, staan wij binnen 30 minuten bij u op de stoep om het glas te repareren. Aangezien wij begrijpen hoe vervelend de situatie voor u is, hoeft u geen voorrijkosten te betalen. Bovendien werkt onze glasservice Hoorn samen met diverse grote verzekeringsmaatschappijen. Wij zijn 365 dagen per jaar, zeven dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar. Neem nu vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Glasservice Hoorn AV Glas: betrouwbaar en gecertificeerd

 

Al meer dan veertig jaar is ons glaszettersbedrijf Hoorn actief. Vele klanten zijn naar tevreden door onze glaszetter Hoorn en streken geholpen. De glasservice Hoorn is VCA-gecertificeerd. Hiermee wordt de Veiligheid, Gezondheid en het Milieu gewaarborgd (VGM). Bovendien werkt de glasservice Hoorn uitsluitend met glaszetters die voldoen aan de eisen van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) en het Politie Kermerk Veilig Wonen. Met deze certificaten toont onze glasservice Hoorn aan dat wij veilig te werk gaan en het milieu en de gezondheid van de omgeving in acht nemen. U kunt er daarom op rekenen dat onze glasservice Hoorn betrouwbaar is.

 

Het werkgebied van AV glas glasservice Hoorn

 

AV glas is het glaszettersbedrijf Hoorn en omgeving. In de loop der tijd is ons bedrijf uitgegroeid tot over geheel Noord-Holland. Ook in de provincies Flevoland en Zuid-Holland hebben wij aan diverse cliënten onze glasservice verleend. Wij maken hierbij gebruik van een samenwerking met de erkende glaszetters van Glaspunt. Op deze wijze is altijd een professionele en betrouwbare glaszetter binnen 30 minuten ter plaatse. Zo hebben wij naast de glaszetter Hoorn, onder andere ook een glaszetter Amsterdam, glaszetter Zaandam, glaszetter Aalsmeer. Wilt u weten of wij ook bij u glas kunnen installeren, neem dan even contact met ons op.

 

Raam kapot: welke stappen moet u nemen?

 

Als een raam kapot is, moet u meteen stappen ondernemen. Een bedrijfspand of woning met glasschade is namelijk zeer inbraakgevoelig. Bovendien kan vocht gemakkelijk uw pand binnendringen. De schade als een raam kapot is, kan hierdoor aanzienlijk zijn. De volgende stappen dienen daarom zo snel mogelijk genomen te worden:

 

  • 1. Als een raam of deur kapot is vanwege een (poging tot) inbraak, moet zo snel mogelijk de politie worden ingeschakeld.
  • 2. Fotografeer de situatie voor de verzekering
  • 3. Ruim het glas zoveel mogelijk op om letsel te voorkomen
  • 4. Plak de kapotte raam of de deur zoveel mogelijk af, zodat de kans op schade wordt verminderd
  • 5. Bel onze glaszetter Hoorn. Binnen 30 minuten staat een van onze glaszetters bij u op de stoep om de situatie te beoordelen en te repareren.

Grote voorraad van uiteenlopende glassoorten aanwezig

 

AV Glas beschikt over een ruime voorraad aan glassoorten in de glashandel Hoorn. Hierdoor kunnen wij binnen een zeer korte termijn diverse uiteenlopende reparaties aan uw glas uitvoeren. U kunt hierbij denken aan dubbel glas, enkel glas, glas-in-lood, gekleurd glas, beloopbaar glas, brandwerend glas, glazen trappen en spiegels. Vooral dubbel glas is zeer populair bij onze glaszetter Hoorn en glaszetter Amsterdam. Dit type glas heeft een uitstekende geluidsisolerende werking ten opzichte van enkel glas. Hierdoor heeft u minder last van geluidsoverlast. In de drukke binnenstad is dit een uitstekende oplossing.

 

De tarieven van onze glasservice

 

De prijzen van het glas en van onze glasservice Hoorn kunnen enorm variëren. Diverse factoren bepalen de tarieven van onze werkzaamheden. Zo is de glassoort die gebruikt wordt van belang voor de prijs. Ook spelen de afmetingen een rol. De precieze locatie van het raam of de deur is daarbij ook bepalend. Een lastig bereikbare plek levert immers meer man-uren op. Indien er sprake is van een reparatie, hangt het van de ernst van de schade af. Voor meer informatie over de kosten kunt u contact opnemen, zowel telefonisch als via de website. Daarnaast kunt u natuurlijk een vrijblijvende offerte aanvragen.

 

Spoedreparaties zowel overdag als ‘s avonds

 

Heeft u acuut een spoedreparatie nodig aan uw glas? Uiteraard kunt u op onze glasservice rekenen. Wij staan 365 dagen per jaar, zeven dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar. Nadat u met ons contact heeft opgenomen, zorgen wij dat er binnen 30 minuten een glaszetter bij u ter plaatse is. Deze zal de situatie beoordelen en de schade zo spoedig mogelijk repareren. Uiteraard zijn de voorrijkosten gratis.

 

Vraag nu vrijblijvend een glasofferte aan

 

Wilt u weten wat ons glaszettersbedrijf Hoorn voor u kan betekenen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Dit kan zowel via de website als telefonisch. Onze glasservice is al 40 jaar lang een begrip in Noord-Holland. Vele klanten hebben wij naar tevredenheid geholpen met het leveren, installeren en repareren van glas. Ook voor grootschalige renovatieprojecten zijn wij beschikbaar. Neem nu contact met ons op.

""
1
VRAGEN AAN ONZE GLASZETTERS AMSTERDAM
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Bel ons bij glasschade

0800 - 0060