Glasspecialist Amsterdam

Bel ons vandaag

Binnen 30 minuten aanwezig in heel Noord Holland

24/7 glasservice Amsterdam en omstreken

Glaszetter in Purmerend

Glasservice AV glas in Purmerend

Ga voor een vakkundige glasservice Purmerend

Bent u in Purmerend of omgeving op zoek naar een bedrijf dat uw glas voordelig en vakkundig kan plaatsen? Uiteraard wilt u dan een betrouwbare glaszetter Purmerend die snel werkt en uw glas perfect plaatst. Wij van AV Glas zijn zo’n glaszetter. Bij ons kunt u terecht voor uiteenlopende soorten glas, die wij voordelig voor u plaatsen als glaszetter Purmerend. Maar ook als u een glaszetter Amsterdam zoekt, zit u bij ons goed. Want wij opereren als glashandel Purmerend in de ruime regio rond Purmerend.

De pluspunten van een glaszetter

Maar wat zij eigenlijk de pluspunten die een ervaren glaszetter Purmerend u kan bieden? Wanneer u niet zelf uw glas plaatst, maar ervoor kiest om een glashandel Purmerend deze klus te laten doen, heeft u op de volgende vlakken profijt:

 • Een glaszetter kan u uitstekend adviseren welk type glas in welke situaties het meest geschikt is. Daarbij weet u zeker dat u het beste glas in zijn soort krijgt.
 • Een glaszetter zorgt ervoor dat uw glasplaten perfect en zo exact mogelijk in de kozijnen geplaatst worden. En sluit de raam tochtdicht af, zodat het aangenamer is in huis en u zelfs energie bespaart. Zeker als u kiest voor HR++ of HR+++ glas. Dit is dubbel glas met daartussen een gaslaag, die ervoor zorgt dat de warmte in huis veel beter wordt vastgehouden. 
 • Wanneer het glas dat u heeft laten plaatsen onverhoopt breekt, kunt u bij een glaszetter – uiteraard binnen de termijn die daarvoor is afgesproken – aanspraak maken op garantie en gratis reparatie.
 • Door een glaszetter het glaswerk te laten plaatsen, heeft u er zelf geen werk aan. Een glasservice Purmerend werkt altijd snel, zorgvuldig en ruimt achteraf ook de troep voor u op. Gemakkelijker kunt u het niet krijgen!

Voor welke diensten kunt u bij AVG Glas terecht?

Als u van een totaalservice houdt, bent u bij AV Glas als uw glaszetter Amsterdam of Purmerend op precies de juiste plek. Onze glashandel biedt namelijk een volledig pakket diensten aan op het gebied van glas:

 • AV Glas kan u gratis het beste advies geven over glassoorten en welke voor- en nadelen elk glastype heeft.
 • Het repareren van glasschade door storm, een ongelukje met de kinderen, vandalisme of inbraak.
 • Een spoedservice die 24/7 benaderbaar i en snel reageert. Zo biedt AV Glas u de garantie dat er altijd binnen 30 minuten in Purmerend en Amsterdam een van onze glasspecialisten aanwezig is om uw glas- en/of ruitschade voor u te herstellen.
 • Het plaatsen van dubbel glas om uw woning beter te isoleren.
 • Vervanging van enkel glas dat kapot is gegaan, of enkel glas voor u vervangen door beter isolerend dubbelglas.
 • Restauratie en reparatie van glas-in-loodramen in kerken of historische gebouwen. 
 • AV Glas brengt als extra service nooit voorrijkosten in rekening bij zijn klanten. Dat scheelt natuurlijk in de portemonnee. 
 • Als groothandel en glasservice Purmerend beschikken wij over een grote voorraad glas. De meeste glassoorten kunnen wij dan ook direct en in grotere hoeveelheden leveren aan onze klanten.

De glassoorten die AV Glas in het assortiment heeft

Glas heeft de afgelopen decennia een enorme ontwikkeling doorgemaakt, waardoor het aanbod steeds groter is geworden. Kenmerkend aan de trend is dat het glas steeds sterker en veiliger wordt en beter isoleert. De keuze aan soorten glas is dan ook enorm. Bij AV Glas kunt u in elk geval aankloppen als u het oog heeft laten vallen op een van de volgende soorten en typen glas:

 • Enkel glas – dit glas bestaat uit één laag glas en wordt vooral binnenshuis gebruikt.
 • Dubbel glas – dit glas bestaat uit een dubbele, soms zelfs driedubbele glaslaag, waartussen folie en/of een isolerend gas is aangebracht. Met dit glas houdt u de warmte beter vast en kunt u flink besparen op uw energierekening.
 • Trappenglas – een recente hype: traptreden die van glas gemaakt zijn en enorm sterk zijn. Trappenglas is een visuele sensatie!
 • Gedraad glas – dit glas wordt ook wel veiligheidsglas genoemd en bevat een intern metalen raster. Voor inbrekers lastig om te slopen. En als het glas breekt, valt het veilig in brokken op de grond. Ten slotte werkt dit glas brandvertragend en is dus veiliger in gebruik. Met name bedrijven en openbare instellingen kiezen nogal eens voor dit type glas.
 • Diamantglas – dit is een zeer heldere glassoort, die met name geschikt is voor vitrines.
 • Spiegelglas – spiegelglas is specifiek glas dat in spiegels wordt gebruikt. Ook dit glas is bij AV Glas verkrijgbaar.

Contacteer ons telefonisch of vraag direct een gratis offerte aan

Ga ook voor de expertise en het gemak van glas laten zetten door AV Glas, dé betrouwbare glashandel Purmerend. Vraag via onze website snel en gemakkelijk een offerte op maat aan. Heeft u vragen, dan kunt u onze medewerkers van de klantenservice bellen. Zij beantwoorden uw vragen graag!

""
1
VRAGEN AAN ONZE GLASZETTERS AMSTERDAM
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Bel ons bij glasschade

0800 - 0060