Bel ons vandaag

Binnen 30 minuten aanwezig in heel Noord Holland

Enkel Glas

Enkel glas

Enkel glas wordt tegenwoordig niet of nauwelijks meer gebruikt bij de bouw van woningen, appartementen en kantoren. Andere glassoorten, zoals dubbelglas of HR glas, isoleren beter en hebben daarom vaak de voorkeur. Desalniettemin is enkel glas wel een goedkope optie voor intern glasgebruik, bijvoorbeeld als wand of muur in kantoren of scholen. Onze glaszetters adviseren u graag over het meest geschikte glassoort passend bij uw situatie.

  • Geen voorrijkosten en altijd snel ter plaatse
  • Samenwerking met alle grote verzekeringsmaatschappijen
  • Enkel glas op maat gemaakt in eigen ontwerp

Enkelglas laten zetten in Amsterdam e.o.

Er is enorm veel mogelijk met enkelglas, zeker op het gebied van het verfraaien van uw woning, kantoor of winkel. De glaszetters van AV Glas helpen u graag met het verwezenlijken van uw ideeën en vertellen u meer over de mogelijkheden. Ook bij glasschade kunnen wij u direct helpen: onze 24-uurs spoedservice is binnen 30 minuten ter plaatse. Daarnaast bent u bij ons altijd verzekerd van glas van hoge kwaliteit en montage door professionele glaszetters.

Isolatie met het vervangen van enkelglas

Veel woningen in Amsterdam zijn gebouwd met enkelglas. Enkelglas was vroeger namelijk goedkoper en eenvoudiger te monteren. In de loop der jaren zijn de ontwikkelmethoden van de dubbelglazen echter snel ontwikkeld, waardoor deze glassoort nu ook goedkoop te verkrijgen is. Bij de isolatie van woningen is het vervangen van enkelglas dan ook één van de eerste opties waar men voor kiest. Dubbelglas isoleert het huis niet alleen beter tegen de koud of warmte, maar ook tegen geluid. Het biedt tevens meer comfort en veiligheid. Naast standaard dubbelglas zijn er nog meer isolerende glassoorten op de markt. Zo bieden wij HR glas, HR+ glas, HR++ glas en drievoudig glas. Meer informatie over dubbelglas, de verschillende glassoorten en de voordelen vindt u hier.

Persoonlijk ontwerp

Bij AV Glas is het mogelijk om enkelglas te kopen in verschillende kleuren. Ook het op maat maken van enkelglas is voor ons geen probleem: wij realiseren bijzondere vormen, verschillende afmetingen of uw eigen ontwerp. Uitsparingen voor leidingen en elektradozen zijn natuurlijk ook mogelijk. Wij maken gebruik van hoogwaardig en duurzaam glas, dat een prachtige toevoeging aan uw interieur zal zijn.

Contact opnemen met glaszetter AV Glas

Om te zorgen dat u altijd tevreden bent met het resultaat, zorgen onze glaszetters dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Al onze vakmensen hebben jarenlange beroepservaring en kunnen u zorgvuldig adviseren over de verschillende glassoorten. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via onderstaand telefoonnummer, of vul het offerteformulier in voor een persoonlijke offerte.