Bel ons vandaag

Binnen 30 minuten aanwezig in heel Noord Holland

Gekleurd Glas

Gekleurd glas

Een gemakkelijke maar leuke manier om uw kantoor, woning of winkel een uniek aanzicht te geven is gekleurd glas. Ook in het interieur zorgt het vaak voor unieke elementen die het totaalbeeld versterken. Bij AV Glas bent u zeker van een prachtig resultaat wanneer u het glas bij ons besteld en door ons laat plaatsen.

PROFESSIONALS GEKLEURD GLAS

AV Glas heeft enkel vakmensen in dienst die zorgen dat alles zorgvuldig wordt geplaatst. Heeft u wel een idee maar weet u nog niet concreet hoe alles er uit moet komen te zien, dan helpen wij u ook graag. Wij zien het als een uitdaging continu met nieuwe toepassingen voor gekleurd glas te komen. Hierbij kunt u zelf kiezen welke kleuren uw voorkeur hebben. Populaire kleuren zijn groen, brons en grijs.

HOGE KWALITEIT GEKLEURD GLAS

Om te zorgen dat u tevreden bent met het materiaal, gebruikt AV Glas natuurlijk enkel gekleurd glas van een hoogwaardige kwaliteit. Hierbij is duurzaamheid ook belangrijk. Wilt u de veiligheid van bijvoorbeeld kinderen of medewerkers bevorderen, dan is het ook mogelijk om gelaagd glas in verschillende kleuren aan te schaffen. Voor meer informatie nodigen wij u het Offerteformulier in te vullen.