Glasspecialist Amsterdam

Bel ons vandaag

Binnen 30 minuten aanwezig in heel Noord Holland

24/7 glasservice Amsterdam en omstreken

DAG EN NACHT GLASREPARATIE

BINNEN 30 MINUTEN TER PLAATSEN

R

24/7 bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gratis bereikbaar op 0800-0060.

R

Geen voorrijkosten

Het is al vervelend genoeg dat u glasschade heeft, dus geen voorrijkosten.

R

Glasverzekering

Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen.

R

Speciaal glas nodig?

Voor alles wat met glas te maken heeft, staan wij voor u klaar, o.a tafelbladen en veiligheidsglas.

Glaszetter Aalsmeer

Bent u op zoek naar een glaszetter Aalsmeer en omstreken? Dan bent u bij AV glas op het juiste adres. Al meer dan 40 jaar leveren wij onze diensten als glaszettersbedrijf Aalsmeer en omgeving. Dag en nacht kan onze glasservice Aalsmeer glasreparaties bij u uitvoeren. Binnen 30 minuten is onze glaszetter aanwezig om de situatie te beoordelen en uw glas te repareren. Aangezien de glasschade voor u al vervelend genoeg is, hoeft u geen voorrijkosten te betalen. Onze glashandel Aalsmeer werkt bovendien samen met alle grote verzekeringsmaatschappijen. Wij zijn 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u beschikbaar. Neem nu gratis contact met ons op via de website of ons telefoonnummer.

Het werkgebied van AV glas

AV glas is dé glaszetter Aalsmeer en omstreken. Het werkgebied van ons glaszettersbedrijf is in de laatste decennia uitgegroeid tot geheel Noord-Holland. Zelfs in Flevoland en Zuid-Holland hebben wij klanten naar tevredenheid aan nieuw glas geholpen. Dankzij de succesvolle samenwerking met de erkende glaszetters van Glaspunt zijn wij altijd binnen 30 minuten bij u ter plaatse. Naast de glaszetter Aalsmeer, hebben wij onder andere glaszetter Amsterdam, glaszetter Zaandam, glaszetter Amstelveen, glaszetter Haarlem en glaszetter Purmerend. Mocht u niet zeker weten of wij ook in uw regio glas leveren, neem dan even contact met ons op.

Welke stappen moet u ondernemen bij glasschade?

Indien u glasschade heeft, is het belangrijk dat u meteen actie onderneemt. Een woning met glasschade is namelijk zeer inbraakgevoelig. Ook kan vocht snel in het pand binnendringen. Als u het glas niet spoedig repareert, kan de schade aanzienlijk zijn. Het is daarom van belang om de volgende stappen te ondernemen:

 • Stap 1: Indien de schade is ontstaan door een (poging tot) inbraak, dient u meteen de politie te bellen.
 • Stap 2: Maak foto’s van de schade in verband met de verzekering.
 • Stap 3: Berg het glas op om letsel te vermijden.
 • Stap 4: Probeer de kans op schade zoveel mogelijk te verminderen door de deur of het raam dicht te plakken.
 • Stap 5: Bel onze glaszetter Aalsmeer AV glas. Binnen 30 minuten staan ons glaszettersbedrijf Aalsmeer bij u op de stoep om het glas te repareren.

Reparatie van glasschade

Onze glaszetter Aalsmeer en omstreken is gespecialiseerd in verscheidene soorten van glasschade. Voor de meest uiteenlopende vormen van schade kunt u bij ons glaszettersbedrijf Aalsmeer terecht. Zo verhelpen wij onder andere inbraaksporen, stormschade, schade door vandalisme of vorstschade. Heeft uw zoon dus per ongeluk de voetbal door het keukenraam geschoten? Dan kan AV glas meestal dezelfde dag het raam nog vervangen.

Onze Projecten

Projecten waar wij trots op zijn.

Heeft u een project voor ons neem dan contact met ons op en laat ons u een voorstel doen. Wij hebben de specialisten is huis voor iedere glasklus in Aalsmeer en omgeving. 

Project 1

Glazentrap plaatsen bij een bedrijf in Aalsmeer. Bekijk dit project en zie wat de mogelijkheden zijn. 

Project 2

Voor een bedrijf in Aalsmeer hebben wij nieuwe ramen mogen plaatsen 

Project 3

Vervangen van Enkelglas naar Dubbelglas van diverse woningen in Aalsmeer.

Project 4

Glas en lood vervangen in een kerk van Aalsmeer een leuke uitdaging. 

[]
1 Step 1
2 Step 2
3 Step 3
Klant gegevens
Algemeen
Hoe heeft u ons gevonden
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Werkgebied van Glaszetter AV Glas

Ons glaszettersbedrijf is al ruim 40 jaar actief op het gebied van glasschadeherstel en de levering van glas. We leveren diensten in heel Amsterdam, van Westpoort tot Amsterdam-Zuid en van Geuzenveld-Slotermeer tot Haveneiland-Oost.

Glaszetter Aalsmeer AV Glas: gecertificeerd en betrouwbaar

Al meer dan veertig jaar biedt glaszetter Aalsmeer AV glas zijn glasdiensten naar tevredenheid aan. De glasservice Aalsmeer is VCA-gecertificeerd. Dit staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). De glashandel Aalsmeer werkt uitsluitend met glaszetters die aan de eisen voldoen van het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) en het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Onze glasservice Aalsmeer gaat hierdoor altijd veilig te werk en houdt het milieu en de gezondheid van de werkomgeving in het oog.

Levering, plaatsing en reparatie van alle glassoorten mogelijk

AV Glas is al meer dan veertig jaar dé specialist als glasservice Aalsmeer. Onze glashandel Aalsmeer beschikt over een grote voorraad aan glas. Zo kunnen wij diverse soorten glas leveren, plaatsen en repareren, zoals dubbel glas, enkel glas, gekleurd glas, glas in lood, brandwerend glas, beloopbaar glas, glazen trappen en spiegels. Deze glassoorten zijn zeer populair in Aalsmeer en omstreken:

 • Dubbel glas
  Met dubbel glas bespaart u flink op de energierekening ten opzichte van enkel glas. Bovendien wordt geluid goed geïsoleerd dankzij met dit type glas, waardoor u minder last heeft van geluidsoverlast. Bij onze glaszetter Aalsmeer en glaszetter Amsterdam is dit type glas zeer gewild
 • Veiligheidsglas
  In een drukke stad als Aalsmeer is veiligheidsglas sterk aan te raden. Binnen de categorie veiligheidsglas bestaan verschillende vormen van glas. Zo is er gelaagd veiligheidsglas en letselbeperkend glas. Onze glaszetters kunnen u hierover adviseren.
 • Beloopbaar glas
  Beloopbaar glas kunt u bijvoorbeeld als dak of vloer in uw pand laten plaatsen. Deze bijzondere vorm van glas geeft een schitterende lichtinval in uw woning. AV Glas levert veilig beloopbaar glas van perfecte kwaliteit.
 • Gekleurd glas
  Dankzij gekleurd glas geeft u uw bedrijfspand, winkel of woning een bijzondere uitstraling. Ons glaszettersbedrijf Aalsmeer levert uitsluitend gekleurd glas van een hoogwaardige klasse.
 • Glas-in-lood
  Onze glaszetter Aalsmeer is gespecialiseerd in het plaatsen en maken van glas-in-lood. Deze bijzondere ramen geven een sfeervol resultaat in uw woning.
 • Spiegels op maat
  Naast de verscheidenheid aan glassoorten levert en plaatst AV glas ook spiegels op maat. Spiegels zorgen ervoor dat een ruimte lichter en ruimer overkomt. Onze professionele glaszetters installeren graag de spiegels bij u. Uiteraard leveren en repareren zij de spiegels op maat.

De prijzen van onze glasservice

De kosten van onze glasservice Aalsmeer en van het glas variëren per situatie. Er zijn diverse factoren die meespelen bij het bepalen van de glasprijs. U kunt hierbij onder andere denken aan de glassoort die gebruikt wordt, of de afmeting van het glas. Ook de locatie van de deur of het raam kan hierbij een rol spelen. Als het gaat om een reparatie, hangt het er ook vanaf wat de ernst van de schade is. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen.

Spoedreparaties 24/7 mogelijk

U kunt voor spoedreparaties van uw glasschade 24 uur per dag, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar bij ons glaszettersbedrijf in Aalsmeer terecht. Zodra u contact met ons opgenomen heeft, staat een van onze glaszetters binnen 30 minuten bij u ter plaatse. Uiteraard rekenen wij hiervoor geen voorrijkosten.

Glasofferte aanvragen

Bent u benieuwd wat onze glasservice in Aalsmeer voor u kan betekenen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. Dit kan zowel telefonisch als via de website. AV glas is dé specialist op het gebied van glaswerk in Aalsmeer en omstreken. Wij leveren, installeren en repareren vrijwel iedere glassoort. Ook bij grootschalige renovatieprojecten helpen wij u graag. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

DAG EN NACHT GLASREPARATIE

BINNEN 30 MINUTEN TER PLAATSEN

Glasschade

Als ervaren glaszetter in Amsterdam repareren wij glasschade volledig. U kunt schade 24/7 bij ons melden. De verschillende soorten schade die wij verhelpen zijn:

Inbraaksporen

Bij schade aan het glas na een inbraak kunnen we de schade herstellen en het glas eventueel verstevigen. Of u nu op de eerste of op de vijftiende verdieping woont; dit vormt voor ons geen probleem.

Vorstschade

Vorstschade ontstaat vaak als het verschil in temperatuur tussen binnen en buiten te groot wordt. Door kieren kan warme lucht bijvoorbeeld direct tegen het raam blazen, waardoor deze in contrast met de koude buitenlucht te veel verhit raakt. Het raam zal dan op het meest zwakke punt knappen.

Schade aan winkelruit

Bij schade aan uw bedrijfspand is het vaak belangrijk dat dit zo spoedig mogelijk wordt verholpen. Wij zijn binnen 30 minuten bij u. Aangezien we alle soorten glas op voorraad hebben, kan AV Glas altijd een gepast oplossing bieden.

Stormschade

Bij een stevige wind wil er nog wel eens een raam sneuvelen. In het geval van enkelglas kunt u er meteen voor kiezen dubbelglas te plaatsen om een raam te verstevigen. Zo voorkomt u schade in de toekomst.

Urgente glasschade

Voor dingende zaken staan wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

Dubbel Glas

Het grootste voordeel van dubbelglas is dat u met dubbelglas flink bespaart op uw energierekening. Daarnaast wordt ook geluid goed geïsoleerd door dubbelglas, zodat u minder snel last heeft van geluidsoverlast.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is sterk aan te raden in een drukke stad als Amsterdam. AV Glas levert veiligheidsglas in verschillende soorten. Zo is er letselbeperkend glas en gelaagd veiligheidsglas. Lees hier meer over de verschillende soorten veiligheidsglas.

BELOOPBAAR GLAS

Met speciaal beloopbaar glas is het mogelijk om bijvoorbeeld een vloer of een dak van glas te laten plaatsen. Hiermee creëert u een prachtige lichtinval in uw woning of pand. AV Glas levert en installeert veilig beloopbaar glas van de beste kwaliteit.

GEKLEURD GLAS

Gekleurd glas geeft uw woning, kantoor of winkel een unieke uitstraling. Onze glaszetters werken met gekleurd glas van hoogwaardige kwaliteit en komen het gekleurde glas graag bij u in Amsterdam plaatsen.

Klanten aan het woord

Fam. De Kort, Amsterdam Noord

 Topservice na inbraak onze woning

Afgelopen weekend is er bij ons ingebroken, en dat terwijl we volgende week op vakantie gaan. Via kennissen werden we gewezen op AV Glas. Ze waren al na 20 minuten aanwezig en hebben onze gesneuvelde ruit vakkundig vervangen door een nieuwe. Topservice!  

Reviews

Ilse, Amsterdam

Topservice na bal door keukenraam

 Onze zoons houden ervan om met vriendjes te voetballen voor ons huis. Vorige week gebeurde waar we bang voor waren: de bal vloog door ons keukenraam. Ik heb snel AV Glas gebeld en zij hebben dezelfde dag nog een nieuwe ruit geplaatst. De monteurs waren erg behulpzaam en de prijs van het vervangen viel ons gelukkig mee.“

Reviews

Roeland, Amsterdam

Topservice nieuw ruit in 1 dag

Vond hun op google en kon direct bellen dus dat was fijn. Vanwege de regen had ik snel hulp nodig, door wat te schuiven aan hun kant had ik dezelfde dag al een nieuwe ruit! Bedankt voor de top service avglas.

Reviews