Glasspecialist Amsterdam

Bel ons vandaag

Binnen 30 minuten aanwezig in heel Noord Holland

24/7 glasservice Amsterdam en omstreken

DAG EN NACHT GLASREPARATIE

BINNEN 30 MINUTEN TER PLAATSEN

R

24/7 bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gratis bereikbaar op 0800-0060.

R

Geen voorrijkosten

Het is al vervelend genoeg dat u glasschade heeft, dus geen voorrijkosten.

R

Glasverzekering

Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen.

R

Speciaal glas nodig?

Voor alles wat met glas te maken heeft, staan wij voor u klaar, o.a tafelbladen en veiligheidsglas.

Glaszetter Amsterdam Centrum

Nieuw glas kopen en plaatsen? Kies voor een ervaren glaszetter Amsterdam Centrum 

Wie glas aanschaft, gaat natuurlijk voor de beste kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. In Amsterdam kunt u – wanneer u nieuw glas wilt kopen – het beste een ervaren en betrouwbare en gedegen glaszetter Amsterdam Centrum inschakelen. Immers: als u uw glasplaten koopt bij een professionele glashandel Amsterdam, zoals AV Glas, dan weet u in elk geval zeker dat u perfect glas krijgt, voor een scherpe prijs en natuurlijk met een jarenlange garantie. Daarbij wordt het glas door uw glaszetter Amsterdam Centrum tevens voor u geplaatst, zodat u niet zelf hoeft aan te rommelen met deze lastige klus. Dat scheelt u een hoop tijd, moeite en frustratie. 

Redenen om AV Glas, een goede glaszetter Amsterdam Centrum, in te zetten 

Als betrouwbare en voordelige glaszetter Amsterdam Centrum, zijn er goede redenen om te kiezen voor de expertise van AV Glas, dé ongeëvenaarde glasservice Amsterdam Centrum. Waarom is AV Glas uw ideale partner in alles wat draait om glas? Heel simpel, vanwege de volledige service die wij als glashandel Amsterdam aan onze klanten te bieden hebben. Tot onze meest gewaardeerde service, diensten en producten behoren, aldus onze klanten: 

  • Ons ruime aanbod aan glas. Bij ons kunt u terecht voor verduisterd glas, veiligheidsglas, patroonglas, dubbel glas, enkel glas en ook voor het superieur isolerende HR+++-glas. Maar dat is nog niet alles: zoekt u bijvoorbeeld glazen tafels, brandwerend glas, spiegelglas of glazen traptreden? Ook dan bent u bij AV Glas aan het perfecte adres!
  • Onze 24/7 dienstverlening. Als 24/7 glaszetter Amsterdam Centrum staat AV Glas dag en nacht paraat om in te grijpen als u een probleem met uw glasplaten heeft. Denk bijvoorbeeld aan ruitschade door noodweer, of kapotte ramen ten gevolge van een inbraak. Wanneer u ons in dit soort situaties belt, is er binnen 30 minuten een van onze glasreparateurs bij u thuis om het glas voor u te herstellen. Dat is nog eens lekker snel, zeker in een stad als Amsterdam!
  • Onze enorme ervaring. Doordat wij al meer dan 40 jaar glas verkopen, plaatsen en herstellen, weten wij precies waar kwaliteitsglas gekocht kan worden, hoe deze betaalbaar blijft en ook hoe alle soorten glas goed – energiezuinig en veilig – gemonteerd dienen te worden. U als klant heeft hiervan natuurlijk optimaal profijt.. 
  • De goede en betaalbare glasverzekeringen die wij aanbieden. Als u glas bij ons aankoopt, is het verstandig om deze direct goed te laten verzekeren. AV Glas heeft als glaszetter Amsterdam nauwe banden met de belangrijkste glasverzekeraars van Nederland. Via ons kunt u dan ook direct, voordelig en veilig, uw glaswerk laten verzekeren bij een betrouwbare aanbieder.
  • AV Glas rekent geen voorrijkosten door richting klanten. Dat scheelt natuurlijk mooi op de nota.

Oeps, mijn ruit is kapotgegaan 

Als uw ruit, om welke reden dan ook, kapotgegaan is, schakelt u natuurlijk zo snel mogelijk een glaszetter Amsterdam Centrum. Want zonder ramen kan niemand, zeker niet in een criminele stad als Amsterdam. U zult altijd zien dat ruiten juist op die momenten stukgaan, dat het u totaal niet uitkomt. Dat kan bijvoorbeeld zijn tijdens een hevige storm, of vlak voordat u op vakantie gaat. Natuurlijk zijn juist dit soort gevallen ogenblikken waarop u snel geholpen wilt worden. Bel dan AV Glas, de perfecte glasservice Amsterdam Centrum, op het nummer 0800-0060. En binnen een half uur arriveert er een van onze glasmakers die de klus secuur en tegen een concurrerend tarief voor u oplost. 

Uw ruit(en) laten vervangen door een gecertificeerde glaszetter Amsterdam Centrum 

In de glaswereld zij er veel beunhazen actief, die eigenlijk maar half werk leveren. En op slecht glas of een slechte montage zit niemand te wachten. Kiest u voor de gediplomeerde glazenzetters van AV Glas, dan gaat u voor een glaszetter Amsterdam die zijn vak verstaat en u het beste glas levert tegen de scherpst mogelijke prijzen. Stel dat u bijvoorbeeld uw voorruiten en achterruiten wilt vervangen voor dubbel glas. Onze glasmonteur haalt dan voor u het oude enkel glas eruit en vervangt deze voor hoge kwaliteit dubbel glas. Maar ook als u liever veiligheidsglas heeft of kiest voor speciaal glas met figuren en symbolen, dan kunt u dit overlaten aan AV Glas als uw glaszetter Amsterdam Centrum. Wij zorgen voor een snelle en perfecte vervanging! 

Vraag nu direct een offerte op bij AV Glas 

Vertrouw ook op de perfecte dienstverlening en het kwaliteitsglas van AV Glas, dé 24/7 glaszetter Amsterdam Centrum. Vraag een prijsopgaaf aan via ons online aanvraagformulier, bel ons op of maak gewoon een afspraak met een medewerker die u alles kan vertellen over onze service! Want AV Glas plaatst uw glas waterpas!

Onze Projecten

Projecten waar wij trots op zijn.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque eu dignissim justo, et tempor libero. Cras ornare elit sed ex pretium faucibus. Nulla et nunc sit amet lacus iaculis suscipit quis eu mauris.

Phasellus dignissim, mi nec accumsan scelerisque, lacus tortor lacinia massa, vel euismod neque lorem quis justo. Nulla ut ornare turpis, id posuere tellus. Sed ac auctor tortor

Project 1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Project 2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Project 3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Project 4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

[]
1 Step 1
2 Step 2
3 Step 3
Klant gegevens
Algemeen
Hoe heeft u ons gevonden
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Werkgebied van Glaszetter AV Glas

Ons glaszettersbedrijf is al ruim 40 jaar actief op het gebied van glasschadeherstel en de levering van glas. We leveren diensten in heel Amsterdam, van Westpoort tot Amsterdam-Zuid en van Geuzenveld-Slotermeer tot Haveneiland-Oost.

Glasschade

Als ervaren glaszetter in Amsterdam repareren wij glasschade volledig. U kunt schade 24/7 bij ons melden. De verschillende soorten schade die wij verhelpen zijn:

Inbraaksporen

Bij schade aan het glas na een inbraak kunnen we de schade herstellen en het glas eventueel verstevigen. Of u nu op de eerste of op de vijftiende verdieping woont; dit vormt voor ons geen probleem.

Vorstschade

Vorstschade ontstaat vaak als het verschil in temperatuur tussen binnen en buiten te groot wordt. Door kieren kan warme lucht bijvoorbeeld direct tegen het raam blazen, waardoor deze in contrast met de koude buitenlucht te veel verhit raakt. Het raam zal dan op het meest zwakke punt knappen.

Schade aan winkelruit

Bij schade aan uw bedrijfspand is het vaak belangrijk dat dit zo spoedig mogelijk wordt verholpen. Wij zijn binnen 30 minuten bij u. Aangezien we alle soorten glas op voorraad hebben, kan AV Glas altijd een gepast oplossing bieden.

Stormschade

Bij een stevige wind wil er nog wel eens een raam sneuvelen. In het geval van enkelglas kunt u er meteen voor kiezen dubbelglas te plaatsen om een raam te verstevigen. Zo voorkomt u schade in de toekomst.

Urgente glasschade

Voor dingende zaken staan wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

Dubbel Glas

Het grootste voordeel van dubbelglas is dat u met dubbelglas flink bespaart op uw energierekening. Daarnaast wordt ook geluid goed geïsoleerd door dubbelglas, zodat u minder snel last heeft van geluidsoverlast.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is sterk aan te raden in een drukke stad als Amsterdam. AV Glas levert veiligheidsglas in verschillende soorten. Zo is er letselbeperkend glas en gelaagd veiligheidsglas. Lees hier meer over de verschillende soorten veiligheidsglas.

Dubbel Glas

Het grootste voordeel van dubbelglas is dat u met dubbelglas flink bespaart op uw energierekening. Daarnaast wordt ook geluid goed geïsoleerd door dubbelglas, zodat u minder snel last heeft van geluidsoverlast.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is sterk aan te raden in een drukke stad als Amsterdam. AV Glas levert veiligheidsglas in verschillende soorten. Zo is er letselbeperkend glas en gelaagd veiligheidsglas. Lees hier meer over de verschillende soorten veiligheidsglas.

BELOOPBAAR GLAS

Met speciaal beloopbaar glas is het mogelijk om bijvoorbeeld een vloer of een dak van glas te laten plaatsen. Hiermee creëert u een prachtige lichtinval in uw woning of pand. AV Glas levert en installeert veilig beloopbaar glas van de beste kwaliteit.

GEKLEURD GLAS

Gekleurd glas geeft uw woning, kantoor of winkel een unieke uitstraling. Onze glaszetters werken met gekleurd glas van hoogwaardige kwaliteit en komen het gekleurde glas graag bij u in Amsterdam plaatsen.

Klanten aan het woord

Fam. De Kort, Amsterdam Noord

 Topservice na inbraak onze woning

Afgelopen weekend is er bij ons ingebroken, en dat terwijl we volgende week op vakantie gaan. Via kennissen werden we gewezen op AV Glas. Ze waren al na 20 minuten aanwezig en hebben onze gesneuvelde ruit vakkundig vervangen door een nieuwe. Topservice!  

Reviews

Ilse, Amsterdam

Topservice na bal door keukenraam

 Onze zoons houden ervan om met vriendjes te voetballen voor ons huis. Vorige week gebeurde waar we bang voor waren: de bal vloog door ons keukenraam. Ik heb snel AV Glas gebeld en zij hebben dezelfde dag nog een nieuwe ruit geplaatst. De monteurs waren erg behulpzaam en de prijs van het vervangen viel ons gelukkig mee.“

Reviews

Roeland, Amsterdam

Topservice nieuw ruit in 1 dag

Vond hun op google en kon direct bellen dus dat was fijn. Vanwege de regen had ik snel hulp nodig, door wat te schuiven aan hun kant had ik dezelfde dag al een nieuwe ruit! Bedankt voor de top service avglas.

Reviews