Glasspecialist Amsterdam

Bel ons vandaag

Binnen 30 minuten aanwezig in heel Noord Holland

24/7 glasservice Amsterdam en omstreken

DAG EN NACHT GLASREPARATIE

BINNEN 30 MINUTEN TER PLAATSEN

R

24/7 bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gratis bereikbaar op 0800-0060.

R

Geen voorrijkosten

Het is al vervelend genoeg dat u glasschade heeft, dus geen voorrijkosten.

R

Glasverzekering

Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen.

R

Speciaal glas nodig?

Voor alles wat met glas te maken heeft, staan wij voor u klaar, o.a tafelbladen en veiligheidsglas.

Glaszetter Amsterdam Noord

Als inwoner van Amsterdam Noord weet u als geen ander hoe gezellig wonen het is in uw wijk. Als er iets is kunt u ongetwijfeld bij de buren terecht. Toch kunnen er problemen zijn, waar niet iedereen in de buurt u mee kan helpen. Dit gaat dan bijvoorbeeld om problemen een ongelukje waarbij de de buurtkinderen een bal door uw ruit hebben geschoten of dat u slachtoffer bent geworden van een inbraak. In zulke gevallen heeft u behoefte aan een goede glaszetter Amsterdam Noord. Als glashandel Amsterdam kunt u daarom altijd terecht bij AV glas en dat 24 uur per dag! 

 

24/7 glaszetter Amsterdam Noord

Wij weten dat problemen met uw ruiten altijd plaatsvinden op de vreemds mogelijke tijden. Midden in de nacht, in de weekenden of op feestdagen. Net op tijden dat niemand meer bereikbaar is. Maar wij zijn niet zomaar een glaszetter Amsterdam, wij zijn daarom uw 24/7 glaszetter Amsterdam Noord, waar u altijd terecht kunt. Breekt uw ruit midden in de nacht? Geen probleem voor ons. Wij zijn binnen 30 minuten bij u op locatie en omdat we glaszetter Amsterdam Noord zijn, betaald u ook geen voorrijkosten. Wij lossen ook op onmogelijke tijden uw glasproblemen snel en vakkundig op. 

Inbraakschade 

Schade aan uw glas door inbraak? Een inbraak kan behoorlijk traumatisch zijn en het tast uw veiligheidsgevoel aan. Onbevoegden zijn via een raam uw woning zijn binnengekomen en door uw privéspullen zijn gegaan en hebben wellicht kostbare zaken meegenomen. Zolang uw glas nog stuk is, is uw woning nog onveilig. Ook al is het midden in de nacht uw glaszetter Amsterdam Noord staat voor u klaar. U hoeft ons maar te bellen en binnen 30 minuten staan wij bij u aan de deur. Wij zullen het glas weer herstellen, zodat u zich weer veilig voelt in uw eigen woning. Ook in deze hachelijke situatie weet u zich verzekerd van de beste glasservice Amsterdam Noord. 

 

Dubbel glas laten plaatsen 

Maar als glaszetter Amsterdam is AV Glas niet alleen voor u beschikbaar in noodsituaties zoals een inbraak. De discussie over het verduurzamen van woningen is volop bezig. Isoleren van woningen is daarbij een speerpunt. Uw muren en daken isoleren is een goede oplossing, maar helemaal als u ook dubbel glas laat plaatsen. Vooral als u nog enkel glas heeft, verbruikt en betaald u onnodig veel energie en met enkel glas levert absoluut geen rendement. Laat AV glas als uw lokale glaszetter Amsterdam Noord daarom uw enkel glas vervangen door dubbele beglazing. U woont dan een stuk comfortabeler en kunt zo besparen op de energierekening. 

 

Alle soorten glas bij glaszetter Amsterdam Noord 

Wij zijn de glashandel Amsterdam die gespecialiseerd zijn in speciale soorten glas. Of het nu veiligheidsglas is voor portieken of bedrijven, glas in lood voor authentieke woningen of zonwerend glas, wij leveren elk speciaal soort glas die u maar wenst. Tevens kunt u ook voor speciale toepassingen terecht bij de lokale glaszetter Amsterdam Noord. Zo kunnen wij uw op maat gemaakte spiegels plaatsen en repareren, alsmede uw glazen tafelbladen of misschien wilt u een stijlvolle trap van glas? Met speciaal loopglas kunnen wij dit voor u realiseren. En als uw grootste lokale glasservice Amsterdam Noord bent u verzekerd dat wij altijd een grote voorraad van alle soorten glas hebben. Wij kunnen daarom ook uw speciale bestellingen snel uitvoeren. 

 

Ook voor ondernemers

Als hoofdstad van Amsterdam is er altijd wat in de stad te beleven. Maar als ondernemer loopt u wel altijd een risico. Is het glas van de etalage van uw winkel kapot door vandalisme of inbraak? Dan zal dit snel hersteld moeten worden, anders loopt uw voorraad gevaar. Gelukkig is AV glas als lokale glaszetter Amsterdam Noord altijd in de buurt en kunnen wij binnen 30 minuten ter plekke zijn om uw winkelruit te repareren of te vervangen. Zo is uw winkel weer snel veilig en kunt u zich weer op uw zaak richten. Laat u tevens door ons informeren over het plaatsen van speciaal veiligheidsglas, zodat uw zaak echt goed beveiligd is. 

 

AV Glas, uw betrouwbare glaszetter Amsterdam Noord

Voor al uw glas in Amsterdam Noord kunt u uitstekend terecht bij de AV glas als uw lokale glaszetter Amsterdam Noord. Voor spoedreparaties staan wij 7 dagen per week en 24 uur per dag voor u klaar. Ook helpen wij u graag mee uw woning energiezuiniger te maken met dubbel glas of helpen wij u met uw bijzondere glasprojecten met elk soort glas dat u wenst. Wij leveren ons glas uit voorraad, dus u hoeft nooit lang te wachten.
 Naar boven
 

Onze Projecten

Projecten waar wij trots op zijn.

Wij herstellen en leveren glas tegen voordelig tarieven. U krijgt geen onverwachte kosten achteraf; we handelen alles meteen af met de verzekering. AV Glas hanteert geen voorrijkosten. Ten slotte ontvangt u 10 jaar garantie op HR++ glas. Bij AV Glas bent u altijd goedkoop uit.
Hiernaast treft u een aantal van onze projecten voor meer projecten klikt u op de knop hieronder.

Project 1

Door de kracht van beloopbaar glas hebben wij een de volgende glazentrap geplaatst.

Project 2

Raamwerk vervangen voor kantoren. Steeds meer bedrijven investeren in HR glas.

Project 3

Groot project het vervangen enkelglas naar dubbelglas van 5 panden in Amsterdam Zuid.

Project 4

Nieuw glas in lood raam geplaatst in een kerk in de buurt van Amsterdam

[]
1 Step 1
2 Step 2
3 Step 3
Klant gegevens
Algemeen