Glasspecialist Amsterdam

Bel ons vandaag

Binnen 30 minuten aanwezig in heel Noord Holland

24/7 glasservice Amsterdam en omstreken

DAG EN NACHT GLASREPARATIE

BINNEN 30 MINUTEN TER PLAATSEN

R

24/7 bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gratis bereikbaar op 0800-0060.

R

Geen voorrijkosten

Het is al vervelend genoeg dat u glasschade heeft, dus geen voorrijkosten.

R

Glasverzekering

Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen.

R

Speciaal glas nodig?

Voor alles wat met glas te maken heeft, staan wij voor u klaar, o.a tafelbladen en veiligheidsglas.

Ervaren glaszetter Amsterdam Oost

Situaties waarin een glaszetter Amsterdam Oost nuttig is 

Een glaszetter Amsterdam Oost inschakelen is in meerdere situaties waarin er iets met glas moet gebeuren een prima plan. Of u nu last heeft van ruitschade, nieuwe glasplaten wilt plaatsen of uw glas goed wilt laten verzekeren: in dit soort situaties in het gebruikmaken van een glasservice Amsterdam Oost een slimme zet. Wie kiest voor een ervaren glaszetter Amsterdam heeft namelijk de zekerheid dat reparaties goed worden uitgevoerd en nieuw glas op de juiste manier wordt gemonteerd. Een glaszetter Amsterdam is een dienstverlener die snel ter plaatste is, alle glasdiensten voor u kan regelen en een optimale service verleent tegen een scherpe prijs. Wij van AV Glas, een bedrijf met ruim veertig jaar ervaring, zijn zo’n glasdienst. bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van glas. Of het nu aankomt op het herstellen van glasschade, het monteren van nieuw glas in uw woning of de aankoop van bijzonder glas, zoals dubbel glas, veiligheidsglas of brandwerend glas: op AV Glas kunt u altijd volledig vertrouwen en krijgt u een uitstekende service voor een aantrekkelijke prijs. 

De pluspunten van een glaszetter Amsterdam Oost 

AV Glas heeft als glaszetter Amsterdam Oost enkele interessante voordelen te bieden. Bij ons profiteert u van een flinke reeks voordelen die u niet snel krijgt bij een andere glaszetter Amsterdam: 

  • Wij bieden onze klanten een spoedservice, waarbij er binnen 30 minuten een glasspecialist van ons klaar staat om u te helpen. Als 24/7 glaszetter Amsterdam Oost zijn wij dus snel bij u voor een reparatie of spoedlevering!
  • Welke soort glas u ook zoekt, bij AV Glas vindt u precies die glassoort – in de gewenste hoeveelheden – die u zoekt. Dat kan gaan om veiligheidsglas, brandwerend glas, maar ook voor dubbel glas en extra isolerend glas zit u bij AV Glas helemaal goed. Informeer naar alle mogelijkheden en sla uw slag bij AV Glas!
  • Uw glas laten verzekeren door een gespecialiseerde glasverzekeraar. Als uw glaszetter Amsterdam Oost kunt u bij ons terecht voor de beste verzekeringen voor uw glaswerk. Wij hebben namelijk goede banden met de grootste verzekeraars uit de glaswereld en kunnen verzekeringen op maat regelen voor aantrekkelijke tarieven.

Enkel glas laten vervangen voor dubbel glas 

Een van onze specialiteiten als glaszetter Amsterdam Oost is enkel glas vervangen voor energiezuinige dubbele glasplaten. Ook voor extra isolerend HR+++-glas bent u bij ons aan het goede adres. HR+++-glas bestaat uit een drielaagse serie glasplaten, die bovengemiddeld goed isoleren. Wanneer u AV Glas belt, kunnen wij ervoor zorgen dat uw glas niet alleen voordelig gekocht, maar ook geleverd en voor u gemonteerd kan worden. Onze glasexperts komen dan bij u langs om u te helpen en van het juiste glas te voorzien. Groot voordeel is natuurlijk dat u zelf, of u nu particulier bent of een eigen bedrijf runt, zich nergens meer druk over hoeft te maken. Alles wordt immers voor u geregeld? Vraag daarom nu een offerte bij ons aan en profiteer van de vele voordelen van AV Glas, uw glaszetter Amsterdam Oost. 

En ineens is uw ruit kapot, op een slecht moment 

Een kapot raam of glas dat breekt, komt natuurlijk altijd op ongelegen momenten. Er zijn wat kinderen in de straat aan het voetballen of honkballen, en jawel: de bal vliegt precies bij u door de ruiten heen. Op een moment dat u het niet kunt gebruiken, want morgen bent u van plan op vakantie te gaan. Een 24/7 glaszetter Amsterdam Oost opbellen is dan de ideale oplossing. Kies voor AV Glas en binnen een half uur arriveert er een van onze medewerkers om uw kapot gesprongen ruit meteen voor een nieuw exemplaar te vervangen. Uiteraard tegen een aantrekkelijk prijs! 

Kies voor speciaal glas van AV Glas! 

Tegenwoordig heeft de gemiddelde Amsterdammer meer te besteden dan tien jaar glden, toen het nog crisis was. Daarom kiezen inwoners van Amsterdam tegenwoordig relatief vaker voor het inschakelen van een glaszetter Amsterdam Oost voor de aankoop van speciaal glas, zoals veiligheidsglas, extra gehard glas, figuurglas of specifiek dubbelglas om het huis beter te isoleren. AV Glas is een aanbieder die alle soorten speciaal glas kan leveren, in de door u gewenste hoeveelheden. Voor extra veilig glas, isolatieglas, glazen platen voor tafels of trappen en voor dubbel of enkel glas kunt u altijd bij ons aankloppen! /neem nu contact met ons op via het nummer 0800-0060 voor meer informatie! 

Een offerte regelen kan ook 

Een offerte opvragen is natuurlijk ook mogelijk. Regel het nu via onze website of klantenservice. Wij zorgen dat u een offerte op maat krijgt, die niet alleen inhoudelijk maar ook financieel aantrekkelijk is. Graag tot ziens bij AV Glas, de ideale glasservice Amsterdam Oost!

Onze Projecten

Projecten waar wij trots op zijn.

Wij herstellen en leveren glas tegen voordelig tarieven. U krijgt geen onverwachte kosten achteraf; we handelen alles meteen af met de verzekering. AV Glas hanteert geen voorrijkosten. Ten slotte ontvangt u 10 jaar garantie op HR++ glas. Bij AV Glas bent u altijd goedkoop uit.

Hiernaast treft u een aantal van onze projecten voor meer projecten klikt u op de knop hieronder.

Project 1

Door de kracht van beloopbaar glas hebben wij een de volgende glazentrap geplaatst.

Project 2

Raamwerk vervangen voor kantoren. Steeds meer bedrijven investeren in HR glas.

Project 3

Groot project het vervangen enkelglas naar dubbelglas van 5 panden in Amsterdam Zuid.

Project 4

Nieuw glas in lood raam geplaatst in een kerk in de buurt van Amsterdam

[]
1 Step 1
2 Step 2
3 Step 3
Klant gegevens
Algemeen
Hoe heeft u ons gevonden
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Werkgebied van Glaszetter AV Glas

Ons glaszettersbedrijf is al ruim 40 jaar actief op het gebied van glasschadeherstel en de levering van glas. We leveren diensten in heel Amsterdam, van Westpoort tot Amsterdam-Zuid en van Geuzenveld-Slotermeer tot Haveneiland-Oost.

Klanten aan het woord

Fam. De Kort, Amsterdam Noord

 Topservice na inbraak onze woning

Afgelopen weekend is er bij ons ingebroken, en dat terwijl we volgende week op vakantie gaan. Via kennissen werden we gewezen op AV Glas. Ze waren al na 20 minuten aanwezig en hebben onze gesneuvelde ruit vakkundig vervangen door een nieuwe. Topservice!  

Reviews

Ilse, Amsterdam

Topservice na bal door keukenraam

 Onze zoons houden ervan om met vriendjes te voetballen voor ons huis. Vorige week gebeurde waar we bang voor waren: de bal vloog door ons keukenraam. Ik heb snel AV Glas gebeld en zij hebben dezelfde dag nog een nieuwe ruit geplaatst. De monteurs waren erg behulpzaam en de prijs van het vervangen viel ons gelukkig mee.“

Reviews

Roeland, Amsterdam

Topservice nieuw ruit in 1 dag

Vond hun op google en kon direct bellen dus dat was fijn. Vanwege de regen had ik snel hulp nodig, door wat te schuiven aan hun kant had ik dezelfde dag al een nieuwe ruit! Bedankt voor de top service avglas.

Reviews