Glasspecialist Amsterdam

Bel ons vandaag

Binnen 30 minuten aanwezig in heel Noord Holland

24/7 glasservice Amsterdam en omstreken

DAG EN NACHT GLASREPARATIE

BINNEN 30 MINUTEN TER PLAATSEN

R

24/7 bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gratis bereikbaar op 0800-0060.

R

Geen voorrijkosten

Het is al vervelend genoeg dat u glasschade heeft, dus geen voorrijkosten.

R

Glasverzekering

Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen.

R

Speciaal glas nodig?

Voor alles wat met glas te maken heeft, staan wij voor u klaar, o.a tafelbladen en veiligheidsglas.

Glaszetter Amsterdam West

Een glaszetter Amsterdam West is een slimme keuze

Woont u in Amsterdam West en wilt u prima glasplaten kopen, van welke soort dan ook, of een van uw ramen laten repareren? Neem dan direct contact op met een professionele glaszetter Amsterdam West. Want Amsterdammers die een ervaren glaszetter inschakelen voor al het glaswerk, zowel montage als reparatie, profiteren volop van de voordelen die een glaszetter Amsterdam heeft.

Voordelen van een 24/7 Glaszetter Amsterdam West

Wat maakt de inzet van een glasservice Amsterdam West eigenlijk zo aantrekkelijk? Een hele reeks pluspunten die je niet hebt als je geen glaszetter inschakelt. Denkt u bijvoorbeeld eens aan de volgende zaken die een glaszetter Amsterdam West aantrekkelijk maken:

  • Bij het inzetten van een ervaren glashandel Amsterdam bent u altijd verzekerd van het beste glas voor de scherpste prijs. Een professionele glasservice Amsterdam West weet namelijk precies bij welke producenten echt kwaliteitsglas voor een scherpe prijs verkrijgbaar is. En: kan ook voordelig grote hoeveelheden glas inkopen en zo de prijs aantrekkelijk en concurrerend houden.
  • Een interessant voordeel van een glaszetter Amsterdam West is het feit dat u veel keuze heeft aan glassoorten. Of u nu dubbel glas zoekt, extra isolerend HR+++-glas, figuurglas of een grote voorraad enkel glas wilt inslaan: voor een gecertificeerde glaszetter Amsterdam West is dit soort werk dagelijkse kost en dus gesneden koek!
  • Wie zijn glaswerk en ruiten aankoopt bij een erkende glaszetter Amsterdam, is verzekerd van een uitstekende garantie op zijn glas. Mocht het glas binnen de garantietermijn onverhoopt breken, dan wordt deze door de betreffende glaszetter Amsterdam West kosteloos weer gerepareerd. Ideaal toch, zo’n service en garantie?
  • Wat voordelig is aan zaken doen met een glaszetter Amsterdam West is het feit dat u via een glaszetter ook eenvoudig een aantrekkelijke verzekering kunt afsluiten voor al uw aangekochte glasplaten. Deze verzekering gaat natuurlijk in als de garantietermijn is verstreken en biedt u als gebruiker – of het nu gaat om glas in een particuliere woning of bedrijfsglas – de zekerheid dat u altijd direct geholpen wordt als er iets met uw glas gebeurt.

AV Glas is al jarenlang de meest gewaardeerde glaszetter Amsterdam West

Zoekt u een betrouwbare, betaalbare en klantvriendelijke gashandel Amsterdam, kies dan voor de experts van AV Glas. Bij ons kunt u terecht als u een 24/7 Glaszetter Amsterdam West zoekt. Onze spoedservice staat namelijk in Amsterdam en de wijde omtrek van de stad bekend als razendsnel, accuraat en voordelig. Wanneer u in een noodsituatie zit en uw glas snel hersteld moet worden, kunt u ons direct bereiken op het nummer 0800-0060 en staat er binnen een half uur iemand van onze glasservice bij u in huis om de ruitschade of de kapotte glasplaat cq. glasplaten voor u te repareren. Ideaal natuurlijk als er bijvoorbeeld door een heftige storm een ruit is gesneuveld of inbrekers de ramen van uw woning gemolesteerd hebben. Een snelle reparatie is dan hoofdzaak!

Kies ook voor veiligheidsglas van een superieur kwaliteitsniveau

Maar ook voor leveringen van kwaliteitsglas op maat, in alle soorten uitvoeringen en stijlen, kunt u een beroep doen op de expertise van AV Glas. Als gespecialiseerde glasservice Amsterdam West hebben wij een grote voorraad dubbel glas, veiligheidsglas, brandvertragend glas en tal van andere glastypen in ons magazijn op voorraad. Zoekt u bijvoorbeeld sterke glasplaten voor uw glazen trap? Of wilt u de glasplaat van uw tuintafel vervangen? U belt AV Glas en het is snel en tegen een scherp tarief geregeld!

Speciaal glas waarmee u echt het verschil maakt

Bij AV Glas, de glashandel Amsterdam met 40 jaar ervaring, kunt u terecht voor elk specifiek soort plaatglas. Enkel glas, figuurglas (dat is speciaal glas met standaard of zelfontworpen ornamenten en symbooltjes erin), glazen sierspiegels of indrukwekkend mooie glastafels voor in e tuin: eigenlijk is niets voor AV Glas te ingewikkeld. Ervaar het zelf en neem direct contact op met onze klantenservice!

Bel onze klantenservice voor spoedhulp of bestel online een offerte

Zoekt u een 24/7 Glaszetter Amsterdam West die razendsnel bij u op de stoep staat om uw glasplaten of ramen te repareren? Soms brengen scherven geluk, want als u AV Glas belt arriveert er binnen het kwartier een glasmonteur die zorgt dat uw gebroken glas weer geheeld wordt. Zo simpel werkt het bij AV Glas! Uiteraard kunt u online – of per telefoon – ook een aantrekkelijke offerte regelen voor de aankoop van de door u gewenste glasplaten. Ga nu naar ons online aanvraagformulier en vul uw gegevens in voor een gepaste offerte! Wij hebben ook een samenwerking met slotenmaker Amsterdam west.

Onze Projecten

Projecten waar wij trots op zijn.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque eu dignissim justo, et tempor libero. Cras ornare elit sed ex pretium faucibus. Nulla et nunc sit amet lacus iaculis suscipit quis eu mauris.

Phasellus dignissim, mi nec accumsan scelerisque, lacus tortor lacinia massa, vel euismod neque lorem quis justo. Nulla ut ornare turpis, id posuere tellus. Sed ac auctor tortor

Project 1

Door de kracht van beloopbaar glas hebben wij een de volgende glazentrap geplaatst..

Project 2

Raamwerk vervangen voor kantoren. Steeds meer bedrijven investeren in HR glas.

Project 3

Groot project het vervangen enkelglas naar dubbelglas van 5 panden in Amsterdam Zuid.

Project 4

Nieuw glas in lood raam geplaatst in een kerk in de buurt van Amsterdam

[]
1 Step 1
2 Step 2
3 Step 3
Klant gegevens
Algemeen