Glasspecialist Amsterdam

Bel ons vandaag

Binnen 30 minuten aanwezig in heel Noord Holland

24/7 glasservice Amsterdam en omstreken

DAG EN NACHT GLASREPARATIE

BINNEN 30 MINUTEN TER PLAATSEN

R

24/7 bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gratis bereikbaar op 0800-0060.

R

Geen voorrijkosten

Het is al vervelend genoeg dat u glasschade heeft, dus geen voorrijkosten.

R

Glasverzekering

Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen.

R

Speciaal glas nodig?

Voor alles wat met glas te maken heeft, staan wij voor u klaar, o.a tafelbladen en veiligheidsglas.

Glaszetter Amsterdam Zuid

Nut van een glaszetter Amsterdam Zuid: voor alle soorten diensten en glasankopen 

Een glaszetter Amsterdam Zuid is nuttig in uiteenlopende situaties. Met glas kan namelijk heel wat gebeuren. Problemen met glasplaten die in Amsterdam relatief vaak een rol spelen of situaties waarin een glaszetter Amsterdam inschakelen nuttig is, zijn met name: 

  • Kapotte ramen door een al dan niet gelukte inbraak. Inbraken komen in Amsterdam natuurlijk regelmatig voor. In dit soort situaties is het van belang dat het glas snel gerepareerd wordt. 
  • Glas, vooral enkel glas maar soms ook dubbel glas, dat beschadigd raakt door voetballende jongens in de straat, door een hevige storm of door vandalisme. 
  • Een glashandel Amsterdam is ideaal als u op zoek bent naar kwaliteitsglas voor in huis. Of het nu om spiegels gaat, HR++-glas, veiligheidsglas of de plaatsing van dubbel glas: bij een glaszetter Amsterdam Zuid zit u dan goed. U bent dan verzekerd van goed glas voor een aantrekkelijk tarief. 
  • Voor glazen tafelbladen, glasplaten in alle soorten en maten en voor traptredes in glas bent u bij een glasservice Amsterdam aan het juiste adres. De keuze qua soorten en maten glas is er eindeloos. 

 

Voordelen van AV Glas: dé glasexpert in Amsterdam en directe regio 

 

Als u een kwalitatief hoogstaande glasservice Amsterdam Zuid zoekt, bent u bij AV Glas aan het goede adres. Als 24/7 glaszetter Amsterdam Zuid zijn wij altijd bereikbaar in noodgevallen. Daarnaast bieden wij een hoogstaande en door onze klanten zeer gewaardeerde service op het gebied van alles wat met glassoorten, glasreparaties en de aankoop van specifiek glas te maken heeft. En er zijn nog meer goede argumenten om juist voor AV Glas te kiezen als Glaszetter Amsterdam Zuid. Tot onze grootste pluspunten behoren: 

  • Bij AV Glas kunt u voor alle soorten glasservice Amsterdam Zuid terecht. Of u nu een ruit wilt laten repareren, vervangen, nieuw aankopen of laten monteren: bij AV Glas bent u voor al deze diensten en leveringen aan het juiste adres. 
  • Ons glasbedrijf heeft een erg lange ervaring op het gebied van alles wat met glas te maken heeft. Als glaszetter Amsterdam Zuid staan wij al ruim 40 jaar in de stad bekend als betrouwbare leverancier, reparateur en servicespecialist. 
  • Als 24/7 Glaszetter Amsterdam Zuid zijn wij direct bereikbaar en in noodsituaties snel bij u op locatie. Onze aanrijtijd bedraagt maximaal 30 minuten. Dat is nog eens een snelle service en ideaal in situaties waarbij haast is geboden en glaswerk snel gerepareerd moet worden.
  • Welk soort glas u ook zoekt, als glaszetter Amsterdam Zuid kunnen wij vrijwel altijd direct uit voorraad grote bestellingen glas leveren. Glas in uiteenlopende soorten, zoals enkel glas, dubbel glas, veiligheidsglas, spiegelglas, glasplaten voor tafels en ook glazen traptreden. Wij zijn in de stad dan ook de meest complete glashandel Amsterdam. 
  • Heeft u glas bij ons aangekocht, dan kunt u bij ons ook aankloppen voor een scherp geprijsde glasverzekering. Omdat wij van AV GLas contacten onderhouden met alle grote verzekeringsmaatschappijen, zijn wij in staat om relatief voordelige glasverzekeringen voor u af te sluiten.

 

Als er bij u ingebroken is, schakel dan direct een glasspecialist in 

Het vervangen van glas is in meerdere situaties urgent. Vooral nadat inbrekers het glaswerk bij u thuis hebben gemolesteerd, is het vlug opnieuw zetten van goed glas van het grootste belang. U wilt immers niet opnieuw onverlaten uw woning in hebben en, als het regent of koud is, direct een oplossing om te voorkomen dat het in huis onaangenaam wordt. Als snelle en zorgvuldige glaszetter Amsterdam Zuid kunt u dan gerust AV Glas bellen. Onze glasspecialisten zijn bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800-0060 en staan 24 uur per dag en 7 dagen in de week – kortom: ook in de weekenden – paraat om klanten in nood snel te helpen. Eén telefoontje en binnen een half uur staat een van onze glasexperts bij u in de straat voor hulp. 

 

Ook voor speciale glassoorten belt u ons op! 

Wanneer u moeilijk verkrijgbaar glas zoekt, dat in fysieke glashandels vaak niet op voorraad is, kunt u het beste rondkijken in het assortiment van AV Glas. Als glaszetter Amsterdam kunnen wij bijvoorbeeld prachtige, luxueuze glazen spiegels leveren – in de door u gewenste maten en aantallen -, maar ook schitterende tafelbladen van glas of veiligheidsglas. Maar natuurlijk vangt u bij ons evenmin bot als u kiest voor dubbelglas, gewapend glas of speciale glazen trappen. 

 

Regel nu een gratis en vrijblijvende offerte via AV Glas 

Meer weten over onze glastypes, de prijzen en onze dienstverlening? Vraag dan meteen via de site een vrijblijvende prijsopgaaf bij ons aan. U heeft dan snel een gespecificeerde offerte in huis. Natuurlijk kunt u ons als glaszetter Amsterdam Zuid ook altijd bellen op het nummer 0800-0060.
 Naar boven
 

Glasschade!!

Bel direct wij zijn binnen 30 minuten ter plaatse.
Schade afhandeling met uw verzekering

AVGLAS UW GLAS HERSTELLER

Glasschade aan uw huis of bedrijfspand.

Wij lossen dit snel en vakkundig voor u op

Onze Projecten

Projecten waar wij trots op zijn.

Wij herstellen en leveren glas tegen voordelig tarieven. U krijgt geen onverwachte kosten achteraf; we handelen alles meteen af met de verzekering. AV Glas hanteert geen voorrijkosten. Ten slotte ontvangt u 10 jaar garantie op HR++ glas. Bij AV Glas bent u altijd goedkoop uit.

Hiernaast treft u een aantal van onze projecten voor meer projecten klikt u op de knop hieronder.

Project 1

Door de kracht van beloopbaar glas hebben wij een de volgende glazentrap geplaatst.

Project 2

Raamwerk vervangen voor kantoren. Steeds meer bedrijven investeren in HR glas.

Project 3

Groot project het vervangen enkelglas naar dubbelglas van 5 panden in Amsterdam Zuid.

Project 4

Nieuw glas in lood raam geplaatst in een kerk in de buurt van Amsterdam

[]
1 Step 1
2 Step 2
3 Step 3
Klant gegevens
Algemeen
Hoe heeft u ons gevonden
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Werkgebied van Glaszetter AV Glas

Ons glaszettersbedrijf is al ruim 40 jaar actief op het gebied van glasschadeherstel en de levering van glas. We leveren diensten in heel Amsterdam, van Westpoort tot Amsterdam-Zuid en van Geuzenveld-Slotermeer tot Haveneiland-Oost. Ook een samenwerking met Slotenmaker Amsterdam Zuid.

Klanten aan het woord

Fam. De Kort, Amsterdam Noord

 Topservice na inbraak onze woning

Afgelopen weekend is er bij ons ingebroken, en dat terwijl we volgende week op vakantie gaan. Via kennissen werden we gewezen op AV Glas. Ze waren al na 20 minuten aanwezig en hebben onze gesneuvelde ruit vakkundig vervangen door een nieuwe. Topservice!  

Reviews

Ilse, Amsterdam

Topservice na bal door keukenraam

 Onze zoons houden ervan om met vriendjes te voetballen voor ons huis. Vorige week gebeurde waar we bang voor waren: de bal vloog door ons keukenraam. Ik heb snel AV Glas gebeld en zij hebben dezelfde dag nog een nieuwe ruit geplaatst. De monteurs waren erg behulpzaam en de prijs van het vervangen viel ons gelukkig mee.“

Reviews

Roeland, Amsterdam

Topservice nieuw ruit in 1 dag

Vond hun op google en kon direct bellen dus dat was fijn. Vanwege de regen had ik snel hulp nodig, door wat te schuiven aan hun kant had ik dezelfde dag al een nieuwe ruit! Bedankt voor de top service avglas.

Reviews