Glasspecialist Amsterdam

Bel ons vandaag

Binnen 30 minuten aanwezig in heel Noord Holland

24/7 glasservice Amsterdam en omstreken

DAG EN NACHT GLASREPARATIE

BINNEN 30 MINUTEN TER PLAATSEN

R

24/7 bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gratis bereikbaar op 0800-0060.

R

Geen voorrijkosten

Het is al vervelend genoeg dat u glasschade heeft, dus geen voorrijkosten.

R

Glasverzekering

Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen.

R

Speciaal glas nodig?

Voor alles wat met glas te maken heeft, staan wij voor u klaar, o.a tafelbladen en veiligheidsglas.

Glaszetter Heemstede

Glaszetter Heemstede Av glas

is de glaszetter van Heemstede en omgeving. Dus heeft u glasschade en bent u op zoek naar een vakkundige en voordelige glaszetter in Heemstede? Bel dan AV glas en we komen direct naar u toe om uw glas te vervangen. Wij zijn de enige glaszetter in Heemstede die u 24 uur per dag te woord staat en direct kan helpen bij spoedgevallen. In het weekend zijn wij ook gewoon geopend om u verder te helpen.

De voordelen van Glaszetter Heemstede

• AV glas staat 24/7 voor u klaar om direct uw glasschade te komen herstellen

• Wij hanteren scherpe, heldere prijzen

• Uitstekende garanties op montage en al het glas

• Av glas heeft het grootste team Glaszetters in heel Noord-Holland

• U betaald geen vooriijkosten

• Pinnen cash of afhandeling met verzekering mogelijk

AV glas herstelt en vervangt glas direct

Wij kunnen binnen 30 minuten aanwezig zijn bij spoedgevallen. Want wij kunnen niet alleen hoogrendementsglas, zoals HR+ en HR++ wij leveren ook veiligheidsglas voor binnendeuren of balustrades. Verder installeren wij inbraakwerend glas voor winkeletalages en bedrijfspanden en zijn ook dé specialist in het zetten van glazen wanden in kantoren en bedrijven.

Voordelig overgaan naar dubbele beglazing via Av glas

24/7 glasservice van AV glas

Glaszetter Heemstede / AV glas  is er ook voor al uw maatwerk in glas. Zo leveren en plaatsen wij voor particulieren en bedrijven alle soorten glas. Maar wilt u direct een glaszetter over de vloer voor het vervangen van een gebroken raam dan zijn wij de beste in het vak. 24 Uur per dag bereikbaar en snel over de vloer. Met een telefonisch team staan wij elke dag voor u klaar om u te informeren wat wij voor u kunnen betekenen. Dus bent u opzoek naar een glaszetter in Heemstede dan moet u bij AV glas zijn.

Onze Projecten

Projecten waar wij trots op zijn.

Project 1

Door de kracht van beloopbaar glas hebben wij een de volgende glazentrap geplaatst.

Project 2

Raamwerk vervangen voor kantoren. Steeds meer bedrijven investeren in HR glas.

Project 3

Groot project het vervangen enkelglas naar dubbelglas van 5 panden in Heiloo.

Project 4

Nieuw glas in lood raam geplaatst in een kerk in de buurt van Heemstede.

[]
1 Step 1
2 Step 2
3 Step 3
Klant gegevens
Algemeen
Hoe heeft u ons gevonden
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Werkgebied van Glaszetter AV Glas

Ons glaszettersbedrijf is al ruim 40 jaar actief op het gebied van glasschadeherstel en de levering van glas. We leveren diensten in heel Noord holland, van Den Helder tot Aalsmeer en van IJmuiden tot Alkmaar. En ook in Heemstede en omgeving.

Glasschade

Als ervaren glaszetter in Amsterdam repareren wij glasschade volledig. U kunt schade 24/7 bij ons melden. De verschillende soorten schade die wij verhelpen zijn:

Inbraaksporen

Bij schade aan het glas na een inbraak kunnen we de schade herstellen en het glas eventueel verstevigen. Of u nu op de eerste of op de vijftiende verdieping woont; dit vormt voor ons geen probleem.

Vorstschade

Vorstschade ontstaat vaak als het verschil in temperatuur tussen binnen en buiten te groot wordt. Door kieren kan warme lucht bijvoorbeeld direct tegen het raam blazen, waardoor deze in contrast met de koude buitenlucht te veel verhit raakt. Het raam zal dan op het meest zwakke punt knappen.

Schade aan winkelruit

Bij schade aan uw bedrijfspand is het vaak belangrijk dat dit zo spoedig mogelijk wordt verholpen. Wij zijn binnen 30 minuten bij u. Aangezien we alle soorten glas op voorraad hebben, kan AV Glas altijd een gepast oplossing bieden.

Stormschade

Bij een stevige wind wil er nog wel eens een raam sneuvelen. In het geval van enkelglas kunt u er meteen voor kiezen dubbelglas te plaatsen om een raam te verstevigen. Zo voorkomt u schade in de toekomst. Ook hebben wij een samen werking met Parket schuren Heemstede.

Urgente glasschade

Voor dingende zaken staan wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

Dubbel Glas

Het grootste voordeel van dubbelglas is dat u met dubbelglas flink bespaart op uw energierekening. Daarnaast wordt ook geluid goed geïsoleerd door dubbelglas, zodat u minder snel last heeft van geluidsoverlast.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is sterk aan te raden in een drukke stad als Amsterdam. AV Glas levert veiligheidsglas in verschillende soorten. Zo is er letselbeperkend glas en gelaagd veiligheidsglas. Lees hier meer over de verschillende soorten veiligheidsglas.

BELOOPBAAR GLAS

Met speciaal beloopbaar glas is het mogelijk om bijvoorbeeld een vloer of een dak van glas te laten plaatsen. Hiermee creëert u een prachtige lichtinval in uw woning of pand. AV Glas levert en installeert veilig beloopbaar glas van de beste kwaliteit.

GEKLEURD GLAS

Gekleurd glas geeft uw woning, kantoor of winkel een unieke uitstraling. Onze glaszetters werken met gekleurd glas van hoogwaardige kwaliteit en komen het gekleurde glas graag bij u in Amsterdam plaatsen.

Klanten aan het woord

Fam. De Kort, Amsterdam Noord

Topservice na inbraak onze woning

Afgelopen weekend is er bij ons ingebroken, en dat terwijl we volgende week op vakantie gaan. Via kennissen werden we gewezen op AV Glas. Ze waren al na 20 minuten aanwezig en hebben onze gesneuvelde ruit vakkundig vervangen door een nieuwe. Topservice!

Reviews

Ilse, Amsterdam

Topservice na bal door keukenraam

Onze zoons houden ervan om met vriendjes te voetballen voor ons huis. Vorige week gebeurde waar we bang voor waren: de bal vloog door ons keukenraam. Ik heb snel AV Glas gebeld en zij hebben dezelfde dag nog een nieuwe ruit geplaatst. De monteurs waren erg behulpzaam en de prijs van het vervangen viel ons gelukkig mee.“

Reviews

Roeland, Amsterdam

Topservice nieuw ruit in 1 dag

Vond hun op google en kon direct bellen dus dat was fijn. Vanwege de regen had ik snel hulp nodig, door wat te schuiven aan hun kant had ik dezelfde dag al een nieuwe ruit! Bedankt voor de top service avglas.

Reviews