Glasspecialist Amsterdam

Bel ons vandaag

Binnen 30 minuten aanwezig in heel Noord Holland

24/7 glasservice Amsterdam en omstreken

DAG EN NACHT GLASREPARATIE

BINNEN 30 MINUTEN TER PLAATSEN

R

24/7 bereikbaar

Wij zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar gratis bereikbaar op 0800-0060.

R

Geen voorrijkosten

Het is al vervelend genoeg dat u glasschade heeft, dus geen voorrijkosten.

R

Glasverzekering

Wij werken samen met alle verzekeringsmaatschappijen.

R

Speciaal glas nodig?

Voor alles wat met glas te maken heeft, staan wij voor u klaar, o.a tafelbladen en veiligheidsglas.

Glaszetter Zandvoort

Heeft u een glaszetter Zandvoort nodig? Dan bent u aan het juiste adres bij AV Glas. Wij zijn altijd binnen 30 minuten op locatie, ook als u in Zandvoort of de omgeving van deze stad woont. Bij AV Glas wordt u altijd snel en door een ervaren professional geholpen. Wilt u een afspraak maken met een glaszetter van AV Glas? Neem dan direct contact met ons op.

Glasschade vakkundig en snel laten herstellen

Is uw ruit stuk? Dan is het niet altijd nodig het glas te vervangen. AV Glas kan glasschade namelijk ook voor u herstellen. Wij komen bij u langs en voor u het weet is uw beschadigde glas helemaal hersteld.

Een glasreparatie met spoed

AV Glas is altijd snel op locatie, ook bij u in Zandvoort. Is uw ruit stuk en heeft u met spoed een glasreparatie nodig? Dan kunt u ons altijd bellen. Niet alleen overdag, maar zelfs in de nacht. Wij komen direct naar u toe om uw kapotte ruit te repareren. Door zo snel mogelijk naar u toe te komen, kunnen wij voorkomen dat de glasschade erger wordt. Zo helpt deze glaszetter Zandvoort u geld te besparen op de reparatiekosten.

Beschadigd glas laten vervangen

Is glas ernstig beschadigd, dan moet het raam vervangen worden. Ook dit kan AV Glas voor u doen. Wij halen het beschadigde glas uit het kozijn en plaatsen direct een nieuw raam. Zo zit u niet in de kou, maar wordt u direct geholpen. Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle ramen snel en vakkundig vervangen. Na ons bezoekje ziet u niets meer van het kapotte glas, maar kunt u naar buiten kijken door een gloednieuw raam.

Enkelglas vervangen

Zit er enkelglas in uw kozijnen? Dan gaat er veel warmte verloren. Enkelglas isoleert namelijk niet goed. Heeft u iedere maand een hoge energierekening door een groot gasverbruik, dan is de kans groot dat dit door uw ramen komt. Wij raden u dan ook aan om al uw enkelglas te vervangen door extra isolerend dubbelglas.Door dubbelglas te laten plaatsen bij raam vervangen, gaat er minder warmte verloren. Dit betekent niet alleen dat uw energierekening omlaag gaat, maar ook dat het altijd aangenaam warm is in uw huis. U hoeft minder te stoken, maar heeft wel een fijnere woonomgeving. En zit er enkelglas in de ramen van uw bedrijfspand? Dan kunt u uw werkomgeving comfortabeler maken door hier dubbelglas te plaatsen.

AV Glas: 24/7 glasservice

AV Glas biedt 24/7 glasservice. Dit betekent dat u ons 24 uur per dag en 7 dagen per week kunt helpen voor het repareren of vervangen van uw beschadigde raam. Of u nu doordeweeks, in het weekend, in de avond of zelfs in de nacht belt: wij staan altijd snel bij u op de stoep. Zo blijft u nooit lang met uw kapotte raam zitten, maar wordt u altijd snel geholpen door een vakkundige glaszetter Zandvoort.

Glaszetter Zandvoort nodig? Neem contact op

Heeft u de hulp van een professionele, betrouwbare en ervaren glaszetter Zandvoort nodig? Neem dan contact met ons op. Wilt u dat wij direct naar u toe komen, dan zijn wij altijd binnen 30 minuten bij u thuis of bij uw bedrijfspand. Wilt u een afspraak maken voor een andere dag, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Wij helpen u graag door uw beschadigde raam te repareren of te vervangen.Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Dan kunt u ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag door uw vragen te beantwoorden.

Onze Projecten

Projecten waar wij trots op zijn.

Wij herstellen en leveren glas tegen voordelig tarieven. U krijgt geen onverwachte kosten achteraf; we handelen alles meteen af met de verzekering. AV Glas hanteert geen voorrijkosten. Ten slotte ontvangt u 10 jaar garantie op HR++ glas. Bij AV Glas bent u altijd goedkoop uit.
Hiernaast treft u een aantal van onze projecten voor meer projecten klikt u op de knop hieronder.

Project 1

Door de kracht van beloopbaar glas hebben wij een de volgende glazentrap geplaatst.

Project 2

Raamwerk vervangen voor kantoren. Steeds meer bedrijven investeren in HR glas.

Project 3

Groot project het vervangen enkelglas naar dubbelglas van 5 panden in Zandvoort

Project 4

Nieuw glas in lood raam geplaatst in een kerk in de buurt van Zandvoort.

[]
1 Step 1
2 Step 2
3 Step 3
Klant gegevens
Algemeen
Hoe heeft u ons gevonden
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

 

Werkgebied van Glaszetter AV Glas

Ons glaszettersbedrijf is al ruim 40 jaar actief op het gebied van glasschadeherstel en de levering van glas. We leveren diensten in heel Amsterdam, van Westpoort tot Amsterdam-Zuid en van Geuzenveld-Slotermeer tot Haveneiland-Oost.

Glasschade

Als ervaren glaszetter in Amsterdam repareren wij glasschade volledig. U kunt schade 24/7 bij ons melden. De verschillende soorten schade die wij verhelpen zijn:

Inbraaksporen

Bij schade aan het glas na een inbraak kunnen we de schade herstellen en het glas eventueel verstevigen. Of u nu op de eerste of op de vijftiende verdieping woont; dit vormt voor ons geen probleem.

Vorstschade

Vorstschade ontstaat vaak als het verschil in temperatuur tussen binnen en buiten te groot wordt. Door kieren kan warme lucht bijvoorbeeld direct tegen het raam blazen, waardoor deze in contrast met de koude buitenlucht te veel verhit raakt. Het raam zal dan op het meest zwakke punt knappen.

Schade aan winkelruit

Bij schade aan uw bedrijfspand is het vaak belangrijk dat dit zo spoedig mogelijk wordt verholpen. Wij zijn binnen 30 minuten bij u. Aangezien we alle soorten glas op voorraad hebben, kan AV Glas altijd een gepast oplossing bieden.

Stormschade

Bij een stevige wind wil er nog wel eens een raam sneuvelen. In het geval van enkelglas kunt u er meteen voor kiezen dubbelglas te plaatsen om een raam te verstevigen. Zo voorkomt u schade in de toekomst.

Urgente glasschade

Voor dingende zaken staan wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

Dubbel Glas

Het grootste voordeel van dubbelglas is dat u met dubbelglas flink bespaart op uw energierekening. Daarnaast wordt ook geluid goed geïsoleerd door dubbelglas, zodat u minder snel last heeft van geluidsoverlast.

Veiligheidsglas

Veiligheidsglas is sterk aan te raden in een drukke stad als Amsterdam. AV Glas levert veiligheidsglas in verschillende soorten. Zo is er letselbeperkend glas en gelaagd veiligheidsglas. Lees hier meer over de verschillende soorten veiligheidsglas.

BELOOPBAAR GLAS

Met speciaal beloopbaar glas is het mogelijk om bijvoorbeeld een vloer of een dak van glas te laten plaatsen. Hiermee creëert u een prachtige lichtinval in uw woning of pand. AV Glas levert en installeert veilig beloopbaar glas van de beste kwaliteit.

GEKLEURD GLAS

Gekleurd glas geeft uw woning, kantoor of winkel een unieke uitstraling. Onze glaszetters werken met gekleurd glas van hoogwaardige kwaliteit en komen het gekleurde glas graag bij u in Amsterdam plaatsen.

Klanten aan het woord

Fam. De Kort, Amsterdam Noord

Topservice na inbraak onze woning

Afgelopen weekend is er bij ons ingebroken, en dat terwijl we volgende week op vakantie gaan. Via kennissen werden we gewezen op AV Glas. Ze waren al na 20 minuten aanwezig en hebben onze gesneuvelde ruit vakkundig vervangen door een nieuwe. Topservice!

Reviews

Ilse, Amsterdam

Topservice na bal door keukenraam

Onze zoons houden ervan om met vriendjes te voetballen voor ons huis. Vorige week gebeurde waar we bang voor waren: de bal vloog door ons keukenraam. Ik heb snel AV Glas gebeld en zij hebben dezelfde dag nog een nieuwe ruit geplaatst. De monteurs waren erg behulpzaam en de prijs van het vervangen viel ons gelukkig mee.“

Reviews

Roeland, Amsterdam

Topservice nieuw ruit in 1 dag

Vond hun op google en kon direct bellen dus dat was fijn. Vanwege de regen had ik snel hulp nodig, door wat te schuiven aan hun kant had ik dezelfde dag al een nieuwe ruit! Bedankt voor de top service avglas.

Reviews