Glasspecialist Amsterdam

Bel ons vandaag

Binnen 30 minuten aanwezig in heel Noord Holland

24/7 glasservice Amsterdam en omstreken

Glaszettersbedrijf AV Glas in Hoorn voor al uw glasreparaties

Glaszettersbedrijf AV Glas in Hoorn, voor al uw glasreparaties

Heeft u glasschade aan uw bedrijfspand of woning vanwege een heftige storm? Of zijn de buurjongens te enthousiast aan het voetballen geweest, waardoor een ruit vervangen moet worden? AV Glas is dé glaszetter Hoorn en omgeving. Wij verlenen onze glaseservice Hoorn al meer dan veertig jaar. Of het nu overdag of ‘s nachts is, onze glaszetters staan binnen dertig minuten bij u voor de deur om het glas te repareren. Uiteraard hoeft u geen voorrijkosten te betalen, u heeft immers al genoeg aan uw hoofd met de glasschade. Daarnaast werkt ons glaszettersbedrijf Hoorn samen met diverse grote verzekeraars. Ons glaszettersbedrijf Hoorn is 365 dagen per jaar, zeven dagen per week en 24 uur per dag geopend. Bel nu voor meer informatie met ons gratis telefoonnummer of neem contact met ons op via de website.

 

De regio waarin ons glaszettersbedrijf Hoorn AV Glas werkzaam is

 

Ons glaszettersbedrijf Hoorn AV Glas is in de loop der jaren enorm gegroeid. Hierdoor is de regio waarin wij werkzaam zijn uitgebreid tot geheel Noord-Holland. Zelfs klanten in Flevoland en Zuid-Holland kunnen wij naar tevredenheid helpen met glasreparaties. Ons glaszettersbedrijf Hoorn werkt samen de erkende glaszetters van Glaspunt. Hierdoor garanderen wij dat er binnen 30 minuten bij u een betrouwbare glaszetter ter plaatse is. Voor een glaszetter Amsterdam, glaszetter Hoorn of glaszetter Amstelveen en omstreken bent u bij ons dus op het juiste adres.

 

Uitsluitend gecertificeerde en betrouwbare glaszetters

 

Voor ons glaszettersbedrijf Hoorn is het uiterst belangrijk om met betrouwbare glaszetters te werken. Wij hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan. Daarom werkt onze glaseservice Hoorn uitsluitend met gecertificeerde en betrouwbare glaszetters. Iedere glaszetter Hoorn werkt volgens de eisen die worden gesteld via het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) en het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Daarnaast is ons glaszettersbedrijf in Hoorn VCA-gecertificeerd. Dit houdt in dat wij tijdens het werken de veiligheid in het oog houden en rekening houden met de gezondheid en het milieu van de werkomgeving.

 

Grote voorraad van verscheidene glassoorten

 

Doordat ons glaszettersbedrijf Hoorn in veertig jaar tijd is uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van glas, beschikken wij over een grote voorraad glassoorten. Hierdoor kan onze glaseservice Hoorn binnen zeer korte termijn het juiste glas voor uw bedrijfspand of woning leveren. Of het nu gaat om enkel glas, dubbel glas, gekleurd glas, isolatieglas, beloopbaar glas, brandwerend glas, glazen trappen of spiegels, ons glaszettersbedrijf kan snel het glas leveren, plaatsen en repareren. Binnen ons vakgebied is vooral het dubbel glas zeer populair. Dit type glas werkt zeer isolerend, ook ten opzichte van geluid. Het isolatieglas wordt daarom vaak in steden zoals Amsterdam door de glaszetter Amsterdam in de woningen geplaatst.

De tarieven van onze glasservice

De kosten van een ruit vervangen kunnen enorm variëren. Hierbij spelen verschillende factoren een rol. Uiteraard hangt het af van de glassoort die gebruikt wordt, zoals enkel glas, isolatieglas of beloopbaar glas. Daarnaast spelen bij een ruit vervangen de afmetingen van het glas een rol. Ook de (lastige) locatie van een raam of deur heeft invloed op de tarieven. Indien het gaat om een reparatie, speelt de ernst van de schade ook een rol. Als u meer wilt weten over de tarieven, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of een offerte aanvragen.

 

Wat te doen bij glasschade?

 

Als er glasschade aan uw bedrijfspand of woning is ontstaan, is het allereerst van belang dat u zelf actie onderneemt. Een pand met glasschade is namelijk enorm gevoelig voor inbraak. Daarnaast kan vocht en vuil zich gemakkelijk in de woning binnendringen. De verdere schade die in en aan uw woning of pand kan ontstaan, is enorm. Daarom kunt u het beste de volgende stappen ondernemen bij glasschade:

 

  • 1. Bij een (poging tot) inbraak: bel de politie.
  • 2. Maak foto’s van de ontstane schade. Dit is onder andere nodig voor de verzekering
  • 3. Ruim het glas zoveel mogelijk op om letsel te vermijden
  • 4. Plak het raam of de deur dicht om de kans op verdere schade te verkleinen
  • 5. Bel onze glaszetter Hoorn AV Glas. Binnen 30 minuten staat ons glaszettersbedrijf Hoorn bij u voor de deur om het glas te leveren en te repareren

AV Glas levert 24 uur per dag spoedreparaties

 

Ons glaszettersbedrijf in Hoorn en omstreken is 365 dagen per jaar, zeven dagen per week en 24 uur per dag geopend. Wij zijn daarom altijd beschikbaar voor een spoedreparatie, of het nu overdag of ‘s nachts is. Komt u ‘s nachts terug van een feest en heeft u glasschade door een inbraak? Dan staan wij binnen 30 minuten bij uw woning om de schade te repareren. Uiteraard berekenen wij voor deze rit geen voorrijkosten.

 

Vraag nu een glasofferte aan

 

Wilt u weten wat wij voor uw woning of bedrijfspand kunnen betekenen? Of heeft u een grootschalig renovatieproject op het oog, waarvoor u ons wilt inschakelen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan. AV Glas is al meer dan veertig jaar dé specialist op het gebied van glaswerk in Hoorn en omstreken. Wij voorzien uw pand van nieuw glas, installeren verscheidene soorten en kunnen de meeste ramen probleemloos repareren. Neem nu contact met ons glaszettersbedrijf in Hoorn op voor meer informatie.

Bel ons bij glasschade

0800 - 0060